Son Dakika

Galatasaray'da 7 futbolcu için kritik karar: Transferin son günü bekleniyor

Galatasaray, maaş iyileştirmeleriyle eski oyuncularını ödüllendirmeye hazırlanıyor. Yeni transferlerle maaşları geride kalan futbolcular için büyük bir artış planlanıyor. Sarı-kırmızılılar, özellikle Barış Alper Yılmaz ve Abdülkerim Bardakcı'nın yıllık ücretlerini önemli ölçüde artırmayı düşünüyor.

Galatasaray, 2 sezondur elde edilen şampiyonluklarda büyük pay sahibi olan oyuncularının maaşlarında iyileştirmeye gidiyor. Milliyet'ten alınan bilgiye göre, transfer dönemi sona erdikten sonra 7 futbolcunun maaşlarına zam yapılacak.

Sarı-kırmızılı yönetim, Barış Alper Yılmaz, Abdülkerim Bardakcı, Nelsson, Kaan Ayhan, Kerem Demirbay, Berkan Kutlu ve Yunus Akgün ile maaş artışı için masaya oturmayı planlıyor. Özellikle Barış Alper Yılmaz ve Abdülkerim Bardakcı'nın maaşlarında büyük bir iyileştirme yapılacak ve bu futbolcuların yıllık ücretleri yaklaşık 70 milyon liraya yükselecek.

Galatasaray yönetiminin bu hamlesinin, yerli oyuncuların motivasyonunu artırmayı ve takımdaki genel performansı yükseltmeyi hedeflediği ifade ediliyor.