Arama

Galatasaray'da yoğun transfer trafiği | Milli yıldızın şartlı imzası masada! İşte takıma katılacak ve ayrılacak isimler...

Galatasaray’da transfer çalışmaları şu anda en öncelikli konu. Yönetim, teknik direktör Okan Buruk ile yaptığı toplantılarda önemli kararlar alırken, takıma katılması ve ayrılması beklenen oyuncularla ilgili çarpıcı gelişmeler yaşanıyor.

13/08/2024 09:28 | Son Güncelleme : 19/09/2024 21:57 | Okunma Sayısı : 119 | F Savcı


Galatasaray'da yoğun transfer trafiği | Milli yıldızın şartlı imzası masada! İşte takıma katılacak ve ayrılacak isimler...

Galatasaray’da transfer gündemi oldukça yoğun. Yönetim, teknik direktör Okan Buruk ile yaptığı görüşmelerde kritik kararlar alırken, takımda kalacak ve ayrılacak oyuncularla ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor.

Barış ve Sanchez Kalıyor

Galatasaray’ın büyük hedeflerle girdiği bu sezonda, Barış ve Sanchez’in takımda kesin olarak kalacakları netleşti. Daha önce bu iki yıldız için 35-40 milyon Euro arası bonservis bedelleri konuşuluyordu, ancak Sarı-Kırmızılı ekip, önemli isimlerini kadroda tutma kararı aldı.

Yusuf Yazıcı’nın Durumu

Lille ile sözleşmesi sona eren ve serbest oyuncu konumuna gelen Yusuf Yazıcı'nın adı sık sık Galatasaray ile anılıyor. Ancak 27 yaşındaki futbolcunun önceliği, kariyerine Avrupa’nın üst düzey liglerinde devam etmek. Eğer büyük liglerde bir kulüple anlaşamazsa, Yusuf’un Galatasaray’a 3 yıllık bir sözleşme imzalayabileceği belirtiliyor.

Zaha’nın Türkiye Defteri Kapanıyor

Geçen sezon Crystal Palace’tan Galatasaray’a transfer olan Wilfried Zaha, Türkiye macerasına veda etmeye hazırlanıyor. Premier Lig’e geri dönmek isteyen Zaha, Palace ile yapılan görüşmelerden sonuç alamadı. Ancak, Galatasaray ile Leicester City’nin her konuda anlaşmaya vardığı ve Fildişi Sahilli oyuncunun yakında Ada’ya giderek Leicester ile resmi sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Okan Buruk Jhon Arias’ı İstiyor

Galatasaray’ın kanat bölgesine mutlak bir takviye yapmak istediği ve teknik direktör Okan Buruk’un bu pozisyon için Fluminense’den Jhon Arias’ı hedef aldığı bilgisine ulaşıldı. Brezilya ekibiyle 2026’ya kadar sözleşmesi bulunan Kolombiyalı oyuncunun, satın alma opsiyonlu kiralık olarak kadroya katılması planlanıyor. Ayrıca, Arias’ın eski takım arkadaşı Felipe Melo’dan aldığı bilgiler doğrultusunda Galatasaray’a sıcak baktığı ifade ediliyor.

Mario Rui Gündemde

Galatasaray’ın sol bek arayışında gündemine gelen isimlerden biri de Napoli’nin 33 yaşındaki oyuncusu Mario Rui. Portekizli futbolcunun, Napoli’nin gelecek sezon planlarında yer almadığı ve Galatasaray’ın Rui’nin menajeriyle temas kurduğu belirtildi. Sarı-Kırmızılılar’ın, Rui için 2 yıllık bir sözleşme ve yıllık 1.5 milyon Euro’luk bir teklif yapmayı planladığı öğrenildi. Napoli’nin, sözleşmesi 2026’da bitecek olan Mario Rui için düşük bir bonservis bedeli talep etmesi bekleniyor.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu başladı. Yaz transfer penceresi 13 Eylül 2024'te kapanacak. Kulüplerin transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik.

1 ay önce
FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN GALATASARAY'DAN AYRILIĞI KAPIDA: SPARTAK MOSKOVA TEKLİFİ YÜKSELTTİ!

1 ay önce
Yorumlar