Son Dakika

Galatasaray'dan Süper Lig'e Sürpriz Transfer Hamlesi!

Galatasaray'dan Avrupa Ligi Kadrosuna Osimhen Hamlesi: Yeni Transfer Planları Yolda

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi kadrosuna Victor Osimhen'i dahil ederken, Süper Lig'de üst üste üçüncü şampiyonluk hedefi doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılılar, Rabiot ve Goretzka transferlerinde istedikleri sonuca ulaşamamış olsa da, 13 Eylül'e kadar orta saha ve kanatlara yeni takviyeler yapmayı planlıyor.

Bu sezon ses getiren transferlerle adından söz ettiren Galatasaray, Osimhen'in yanı sıra Michy Batshuayi, Gabriel Sara, Elias Jelert ve Ismael Jakobs gibi önemli isimleri kadrosuna kattı. Şimdi ise takım, Süper Lig'de şampiyonluk yolunda güçlü adımlarla ilerlemek için yeni hamleler peşinde.

Transfer dönemi kapanmadan önce Adrien Rabiot’nun transferi menajeri olan annesi nedeniyle gerçekleşmezken, Bayern Münih'i ikna etmeyi başaran sarı-kırmızılılar, Leon Goretzka’dan olumsuz yanıt aldı. Ancak Galatasaray yönetimi, orta saha takviyesi konusunda kararlı ve bu bölgede güçlendirme yapmayı sürdürecek.

Galatasaray'ın mevcut kadrosunun Avrupa Ligi'nde başarılı olacağına inanan yönetim, sezonun ilerleyen döneminde, özellikle ocak ayında, Avrupa’daki performansa göre yeni transfer stratejileri belirlemeyi planlıyor.