Arama

İngilizler, Fenerbahçe'nin Radarındaki Dünya Yıldızını Açıkladı

11/09/2024 11:24 | Son Güncelleme : 19/09/2024 21:59 | Okunma Sayısı : 3449 | F Savcı


İngilizler, Fenerbahçe'nin Radarındaki Dünya Yıldızını Açıkladı

Fenerbahçe, transfer sezonunun kapanmasına kısa bir süre kala büyük bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertlilerin radarındaki dünyaca ünlü yıldız, İngiliz basınının gündemine oturdu. Birçok kulübün peşinde olduğu bu oyuncunun en ciddi talibi ise Fenerbahçe. İşte ayrıntılar…

 

İngiliz basını, Fenerbahçe’nin sürpriz bir transfer için harekete geçtiğini iddia etti. The Sun gazetesinin haberine göre, Fenerbahçe, Manchester United’ın Brezilyalı yıldızı Antony’yi kiralamak için girişimlerde bulunuyor. Haberde, bu sezon Manchester United formasıyla sadece 1 dakika süre alan Antony'nin bu durumdan oldukça rahatsız olduğu ve ayrılmak istediği vurgulandı.

 

Manchester United yönetiminin, kadrodaki kanat oyuncusu rotasyonunda dördüncü sırada bulunan Antony'nin kiralanmasına sıcak baktığı belirtilirken, Brezilyalı yıldızın eski kulübü Ajax’ın da onu yeniden kadrosuna katmak istediği öne sürüldü. Fransa, Suudi Arabistan ve İspanya’dan da Antony ile ilgilenen kulüpler olduğu ancak bu liglerde yaz transfer döneminin kapanmış olması nedeniyle Fenerbahçe'nin bu transferde avantajlı olduğu ifade edildi.

 

Antony, 30 Ağustos 2022’de 95 milyon euro bedelle Ajax’tan Manchester United’a transfer olmuştu ancak İngiltere’de beklenen performansı gösteremedi. Erik ten Hag yönetiminde 83 maçta forma giyen 24 yaşındaki oyuncu, bu süreçte 11 gol ve 5 asistlik bir performans sergileyebildi.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

Beşiktaş, Yeni Yıldızına Merhaba Dedi! Siyah-Beyazlılar, PSG'den 20 Yaşındaki Ön Libero Cher Ndour'un Kiralanması İçin Anlaşmaya Varıldı

1 ay önce
SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu heyecanı başladı. Yaz transfer dönemi 13 Eylül 2024'te sona erecek ve kulüpler transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Günün en dikkat çekici transfer gelişmelerini sizin için derledik.

1 ay önce
Yorumlar