Arama

İrfan Can Kahveci'nin Maç Sonu Tepkileri

16/09/2024 11:25 | Son Güncelleme : 20/09/2024 01:47 | Okunma Sayısı : 1371 | F Savcı


İrfan Can Kahveci'nin Maç Sonu Tepkileri

Ünlü yorumcu Tümer Metin, Fenerbahçe'nin Kasımpaşa'yı deplasmanda 2-0 yendiği maçın ardından İrfan Can Kahveci'nin rolünü eleştirdi. Metin, özellikle İrfan Can Kahveci'nin Fenerbahçe'nin ilk 11'inde yer alması gerektiğini vurguladı.

Tümer Metin, İrfan Can Kahveci'nin geçen sezonki performansına dikkat çekerek, milli futbolcunun 2023-24 sezonunda 18 gol ve 12 asistle önemli bir katkı sağladığını belirtti. Ancak, Mourinho'nun teknik direktörlüğü döneminde Kahveci'nin genellikle hamle oyuncusu olarak kullanıldığını ve sadece ligin ilk haftasındaki Adana Demirspor maçında ilk 11'de yer aldığını ifade etti. Kahveci, Göztepe maçında süre alamazken; Rizespor, Alanyaspor ve Kasımpaşa maçlarında ise sonradan oyuna dahil oldu.

Tümer Metin, İrfan Can Kahveci'nin eksik olduğu anlarda Fenerbahçe'nin oyununda yaratıcılık konusunda sıkıntı yaşadığını savundu. Kahveci'nin ilk 11'de yer almasının, Fenerbahçe'nin oyununu daha etkili hale getireceğini belirtti. Metin, "İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'nin orta sahasında ve genel oyun düzeninde kilit bir oyuncu. Onu ilk 11'de görmemek, takımın yaratıcılığını ve etkisini kısıtlıyor. İrfan Can'ı mutlaka ilk 11'de sahaya sürmelisin; başka türlü etkili olamazsın" dedi.

Metin'in bu yorumları, İrfan Can Kahveci'nin Fenerbahçe'deki rolü ve Mourinho'nun tercihleri hakkında geniş bir tartışma başlattı.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

Beşiktaş, Yeni Yıldızına Merhaba Dedi! Siyah-Beyazlılar, PSG'den 20 Yaşındaki Ön Libero Cher Ndour'un Kiralanması İçin Anlaşmaya Varıldı

1 ay önce
SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu heyecanı başladı. Yaz transfer dönemi 13 Eylül 2024'te sona erecek ve kulüpler transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Günün en dikkat çekici transfer gelişmelerini sizin için derledik.

1 ay önce
Yorumlar