Futbol

İrfan Can Kahveci'ye Gelen Teklifin Ayrıntıları Gün Yüzüne Çıktı

Fenerbahçe yönetimi, iç transferde önemli adımlar atmak üzere düğmeye bastı. Sarı-lacivertliler, sezon sonunda sözleşmeleri sona erecek iki yıldız futbolcusuyla yeni anlaşmalara imza atmayı planlıyor.

Fenerbahçe, sözleşme uzatma görüşmelerinde önceliği İrfan Can Kahveci ve Bright Osayi-Samuel’e vermiş durumda. 2021 yılında kadroya katılan İrfan Can Kahveci’ye önemli bir maaş artışı yapılması bekleniyor. Şu anda yıllık 15 milyon TL kazanan milli futbolcunun maaşının 50 milyon TL'ye çıkarılacağı öne sürülüyor. Fenerbahçe’nin, İrfan Can Kahveci ile kısa sürede anlaşma sağlaması öngörülüyor.

Bright Osayi-Samuel ile görüşmeler ise biraz daha uzun sürebilir. Nijeryalı futbolcunun mevcut yıllık maaşı 1.8 milyon Euro. Ancak Osayi-Samuel’in bu rakamı yetersiz bulduğu ve en az 2.5 milyon Euro talep ettiği iddia ediliyor. Fenerbahçe yönetimi, Osayi-Samuel ile yapılacak görüşmelerin ardından orta yolu bulmayı hedefliyor.

İrfan Can Kahveci Kimdir?

İrfan Can Kahveci, 15 Ekim 1990 doğumlu bir Türk futbolcudur ve orta saha oyuncusu olarak görev yapmaktadır. Futbol kariyerine Türkiye'nin çeşitli altyapı takımlarında başladıktan sonra, profesyonel kariyerine Medipol Başakşehir'de adım attı. Başakşehir'de gösterdiği etkileyici performans, 2021 yılında Fenerbahçe'nin ilgisini çekti ve Sarı-Lacivertli kulübe transfer oldu.

Fenerbahçe'de önemli bir rol üstlenen İrfan Can, teknik becerileri, oyun görüşü ve pas yeteneği ile tanınır. Hem ofansif hem de defansif orta saha pozisyonlarında etkili olabilir. Türk milli takımı için de düzenli olarak çağrılan Kahveci, ülkesinin uluslararası turnuvalarında önemli katkılar sağlamıştır. Fenerbahçe'deki performansıyla dikkat çeken İrfan Can Kahveci, Türk futbolunun önde gelen oyuncularından biridir.