Voleybol

"Isabelle Haak: Türk Takımlarını Sabırsızlıkla Bekliyoruz!"

Isabelle Haak'tan Şampiyonlar Ligi'nde Türk Takımlarına Övgü: "Zorlu Rakipleri Bekliyoruz!"

VakıfBank'ın eski yıldızı ve şu an Imoco Volley forması giyen Isabelle Haak, İtalya'da yeni sezon öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Tribuna di Treviso'ya konuşan İsveçli yıldız, Imoco'nun durumunu değerlendirirken, Şampiyonlar Ligi'ndeki güçlü rakipleri Fenerbahçe, Eczacıbaşı ve VakıfBank hakkında da görüşlerini paylaştı.

TÜRK TAKIMLARINA HAZIRIZ

Avrupa'da karşılaşacakları en zorlu rakipleri değerlendiren Haak, "Türk takımlarını elbette bekliyoruz. VakıfBank, Eczacıbaşı ve Fenerbahçe; Şampiyonlar Ligi'ndeki yüksek seviyelerini korudular. Onların nasıl bir performans sergileyeceğini merak ediyorum" ifadelerini kullandı. Kendisinin dünyanın en iyi pasör çaprazı olup olmadığı sorusuna ise mütevazı bir yanıt veren Haak, "Bu konuda yorum yapmam doğru olmaz; ancak bu pozisyonda birçok güçlü isim olduğunu söyleyebilirim" dedi.

"BASKIYA ALIŞIĞIZ, HEDEFİMİZ YİNE ŞAMPİYONLUK"

Yeni sezonda Imoco'nun hedefleri ve bu hedeflerle gelen baskı hakkında konuşan Haak, "Her zaman olduğu gibi, beklentileri takım içinde paylaşarak bu baskıyla başa çıkacağımıza inanıyorum. Bu kulüp, kazandığı başarılarla her yıl aynı seviyeyi yakalama baskısını taşıyor. Bu durum bizim için olağan hale geldi. Burada tekrar her şeyi kazanmak istiyorum" dedi.

OLİMPİYAT HAYALİ

Uluslararası düzeyde en güçlü oyunculardan biri olarak gösterilen Haak, henüz bir Olimpiyat deneyimi yaşamamış olmanın kendisinde yarattığı duyguları da paylaştı. "Olimpiyat, özlediğim bir deneyim. Şimdi milli takımla yeni bir yolculuğa başlıyorum. Bu süreçte takımın gelişimine katkıda bulunarak, Olimpiyat Oyunları'na katılmayı umuyorum. Şu an daha düşük bir seviyedeyiz, ancak her yıl birkaç adım daha ileri gitmemiz gerekecek" diye konuştu.