Son Dakika

İsmail Yüksek'ten Tepki: "Fenerbahçe Yine Kaosa Sürüklenmek İsteniyor!"

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in ikinci haftasında Göztepe ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı. Ancak maçın önüne geçen olaylar yaşandı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a yönelik saldırı nedeniyle maç bir süre dururken, İsmail Yüksek karşılaşma sonrası sert tepki gösterdi.

Maçın başlarında 2-0 öne geçen Fenerbahçe, Göztepe karşısında üstünlüğünü koruyamadı ve mücadele 2-2'lik eşitlikle sona erdi. Ancak maçın en çok konuşulan anı, ikinci yarıda tribünlere gitmek isteyen Fenerbahçe taraftarına destek olmak amacıyla deplasman tribününe yönelen Ali Koç'a yönelik saldırı oldu. Göztepe taraftarının tepkisi sonrası protokol tribününe dönen Ali Koç, saha kenarında fiziki saldırıya uğradı. Güvenlik güçlerinin müdahalesiyle maç durduruldu ve olayların yatışmasının ardından mücadele devam etti.

Maç sonrası Fenerbahçeli futbolcu İsmail Yüksek, yaşananlara sert tepki gösterdi. Yüksek, "Söylenecek aslında çok şey var ama bu düşmanlık nedir anlamıyorum. Taraftarlarımıza biber gazıyla müdahale ediliyor, başkanımıza saldırı yapılıyor. Yine Fenerbahçe kaosa sürüklenmek isteniyor. Bu olaylar bizi olumsuz etkiledi." diyerek tepkisini dile getirdi.