Arama

Maccabi Tel Aviv'den sürpriz açıklama

02/09/2024 10:11 | Son Güncelleme : 20/09/2024 02:02 | Okunma Sayısı : 85 | F Savcı


Maccabi Tel Aviv'den sürpriz açıklama

Maccabi Tel Aviv'den Beşiktaş Maçı Öncesi Çarpıcı Açıklamalar

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş ile eşleşen Maccabi Tel Aviv, karşılaşma öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Maccabi Tel Aviv futbolcusu Osher Davida ve teknik direktör Zarko Lazetic, maçla ilgili düşüncelerini paylaştı ve mücadelenin tarafsız sahada oynanacağına dair yapılan yorumlara yanıt verdiler.

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Maccabi Tel Aviv ile İstanbul'da karşılaşacağı duyuruldu. İsrail medyasının maçın tarafsız sahada oynanacağına dair iddialarına Beşiktaş Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, “Maccabi Tel Aviv maçı burada oynanacak, en azından fikstürde öyle görünüyor. Devlet yetkililerimiz gerekli güvenlik önlemlerini alacak ve UEFA bu konuyu algoritmasına bile dahil etmedi. Görünüşe göre UEFA da güvenlik konularında devletimize ve milletimize güveniyor,” şeklinde yanıt verdi.

Maccabi Tel Aviv futbolcusu Osher Davida, karşılaşma hakkında yaptığı açıklamada, “Beşiktaş sizi ağırlayacak ve şimdiden bir gerilim yaşanıyor. Shagib Yehezkel (Antalyaspor'da forma giymişti) İstanbul'da sizi nelerin beklediğini anlatabilir. Ne düşünüyorsunuz?” sorusuna, “Sagiv Yehezkel İstanbul’da oynamaktan mutlu olacaktır. Maçın nasıl geçeceğini bilmiyorum ama biz görevimizi yapacağız. Umarım her şey yolunda gider. Her şeyin iyi olacağına inanıyorum,” cevabını verdi.

Davida ayrıca, “Cuma günü İsrail’e giderken havaalanında kurayı gördük. İyi takımlarla karşılaşacağımızı biliyorduk ve heyecanlıydık. Bu fırsat, ne kadar iyi bir takım olduğumuzu göstermek için büyük bir şans,” şeklinde konuştu.

Maccabi Tel Aviv Teknik Direktörü Zarko Lazetic ise, “UEFA Avrupa Ligi'nde zor bir kura çektik. Şampiyonlar Ligi seviyesindeki takımlarla oynayacağız. Öncelikle lig maçlarımıza odaklanacağız, bu ay dört lig maçımız var. Avrupa’daki bir sonraki görevimiz Braga olacak ama öncelikli hedefimiz lige konsantre olmak,” dedi.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu başladı. Yaz transfer penceresi 13 Eylül 2024'te kapanacak. Kulüplerin transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik.

1 ay önce
FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN GALATASARAY'DAN AYRILIĞI KAPIDA: SPARTAK MOSKOVA TEKLİFİ YÜKSELTTİ!

1 ay önce
Yorumlar