Arama

Mourinho, Kasımpaşa Maçında Zorunlu Değişikliğe Gitti

14/09/2024 11:17 | Son Güncelleme : 20/09/2024 02:22 | Okunma Sayısı : 978 | F Savcı


Mourinho, Kasımpaşa Maçında Zorunlu Değişikliğe Gitti

Fenerbahçe, Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdürürken teknik direktör Jose Mourinho, savunma hattında önemli zorunlu değişikliklere gitmeye hazırlanıyor. 15 Eylül Pazar günü deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak olan sarı-lacivertli ekipte, sakatlıklar Mourinho’nun planlarını etkiliyor. Takımın önemli isimlerinden Bright Osayi-Samuel’in sakatlığı nedeniyle bu maçta forma giyemeyeceği kesinleşti. Milliyet'in haberine göre, Fenerbahçe'nin bir diğer savunma oyuncusu Alexander Djiku’nun da Kasımpaşa maçına yetişmesi zor gözüküyor.

 

Bu iki önemli eksik, Mourinho'nun savunma kurgusunda değişiklik yapmasını zorunlu hale getiriyor. Teknik direktör, daha önceki maçlarda olduğu gibi, Osayi-Samuel’in yokluğunda sağ bek pozisyonunda Mert Müldür’e şans vermeyi planlıyor. Djiku’nun oynayamaması durumunda ise Mourinho’nun defansın merkezinde farklı alternatifler üzerinde durduğu belirtiliyor. Savunmanın göbeğinde Çağlar Söyüncü’nün yanında Samet Akaydin ya da yeni transfer Rodrigo Becao’nun forma giymesi bekleniyor.

 

Takımın yeni transferi Filip Kostic'in de henüz tam olarak fiziksel açıdan hazır olmaması, Mourinho’nun kanat rotasyonunu daraltıyor. Bu nedenle Kostic’in Kasımpaşa karşısında kadroya dahil edilmesi beklenmiyor. Fenerbahçe’de yaşanan bu sakatlık sorunları, Jose Mourinho'nun kadro seçiminde mecburi değişiklikler yapmasına neden olacak gibi görünüyor, ancak deneyimli teknik direktörün nasıl bir savunma kurgusuyla sahaya çıkacağı maç saatinde netleşecek.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

Beşiktaş, Yeni Yıldızına Merhaba Dedi! Siyah-Beyazlılar, PSG'den 20 Yaşındaki Ön Libero Cher Ndour'un Kiralanması İçin Anlaşmaya Varıldı

1 ay önce
SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu heyecanı başladı. Yaz transfer dönemi 13 Eylül 2024'te sona erecek ve kulüpler transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Günün en dikkat çekici transfer gelişmelerini sizin için derledik.

1 ay önce
Yorumlar