Gündem

MURAT SANCAK, FENERBAHÇE'NİN TRANSFER TEKLİFİNİ GERİ ÇEVİRDİ! SÜRPRİZ BİR TRANSFER GELİŞMESİ YAŞANDI.

 

2023-2024 sezonunu 99 puan ve 27 maçlık yenilmezlik serisiyle tamamlayan Fenerbahçe, yeni sezona da galibiyetle başladı. Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında Fenerbahçe, Adana Demirspor’u 1-0 yenerek üç puanı hanesine yazdırdı. Teknik Direktör Jose Mourinho'nun ligdeki ilk maçında galibiyeti getiren gol, Edin Dzeko'dan geldi.

MAÇA DAMGA VURAN İSİM

Fenerbahçe'nin Adana Demirspor ile oynadığı karşılaşmada, rakip takımın kalesini koruyan 15 yaşındaki Deniz Eren Dönmezer, dikkatleri üzerine çekti.

FENERBAHÇE'YE SÜRPRİZ İDDİA

Sabah'ın haberine göre; Kadıköy'de yalnızca bir gol yiyen ve etkileyici bir performans sergileyen genç kalecinin, Fenerbahçe'nin radarında olduğu öğrenildi.

TEKLİFİ KABUL ETMEDİ

Adana Demirspor'un Başkan Murat Sancak, Deniz Eren Dönmezer'i Fenerbahçe'den gelen teklife rağmen takımda tutmayı tercih etti. Başkan, gelecekte Deniz'i çok daha yüksek bir bedelle satabileceğine inandığı için teklifi reddetti.

GÖRÜŞLERİ

Maç sonrasında Deniz Eren Dönmezer, verdiği röportajda, "Sakin olmaya çalıştım ve bunu başardım. İnşallah devamı gelir," ifadelerini kullandı.