Futbol

Napoli, Szymanski İçin Kesenin Ağzını Açtı!

Serie A'nın köklü ekibi Napoli, Fenerbahçe'nin Polonyalı yıldızı Sebastian Szymanski'yi kadrosuna katmak için kararlı adımlar atmaya devam ediyor. Lige beklenmedik bir Verona yenilgisiyle başlayan İtalyan devi, transfer hamlelerinde vites yükseltti. Daha önce Szymanski için 25 milyon Euro'yu gözden çıkaran Napoli, bu kez 30 milyon Euro'ya kadar çıkmayı planlıyor.

Conte'nin Favorisi Szymanski

Teknik direktör Antonio Conte'nin, Sebastian Szymanski'yi kadrosunda görmeyi çok istediği belirtilirken, Napoli'nin Fenerbahçe'ye yeni bir teklifle gelmesi an meselesi. Bu teklifin 30 milyon Euro civarında olacağı iddia ediliyor. Fenerbahçe yönetiminin bu yüksek teklif karşısında nasıl bir tavır alacağı merakla bekleniyor.

Mourinho'nun Kararı Bekleniyor

Öte yandan, Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho'nun, Szymanski'nin takımdan ayrılmasına sıcak bakmadığı konuşuluyor. Ferdi Kadıoğlu'nun transferinin neredeyse tamamlanmak üzere olduğu bu dönemde, Szymanski'nin de ayrılığına yeşil ışık yakılıp yakılmayacağı henüz belirsizliğini koruyor.

Napoli’nin bu ısrarcı tavrı, transfer piyasasında büyük yankı uyandırmış durumda. Gelişmelerin kısa sürede netleşmesi bekleniyor.