Arama

Nihat Kahveci'den Fenerbahçeli Yıldıza Mesaj: "Gel, Biraz da Kulübede Dinlen

31/08/2024 09:55 | Son Güncelleme : 20/09/2024 02:01 | Okunma Sayısı : 2289 | F Savcı


Nihat Kahveci'den Fenerbahçeli Yıldıza Mesaj: "Gel, Biraz da Kulübede Dinlen

Fenerbahçe'nin Alanyaspor'u 3-0 yendiği maç sonrası Nihat Kahveci'den kritik uyarılar geldi. Kahveci, Fenerbahçe'nin yıldız ismine seslenerek, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"Fenerbahçe 12 Puanla Başlamalıydı"

Nihat Kahveci, Fenerbahçe'nin sezonun ilk dört haftasında aldığı sonuçları değerlendirerek, "Fenerbahçe, oynadığı dört maçta güle oynaya kazandı. Ancak 12 puanla başlamalıydı. Göztepe karşısında 2-0'dan 2-2'ye gelmek büyük bir kayıptı. Beklenilen Fenerbahçe şu an burada ama eksik kalan 2 puan can sıkıcı" ifadelerini kullandı.

"İkinci Yarıda Beklenmedik Düşüş"

Maçın ikinci yarısındaki performansa da değinen Kahveci, "Fenerbahçe, ikinci yarıya kötü başladı. Maçın en tehlikeli pozisyonu Tadic'in golüydü, ondan önce Alanyaspor ciddi bir fırsat yakaladı, ancak Livakovic kurtardı" dedi.

"Maximin'in Performansına Dikkat Çekti"

Kahveci, Fenerbahçe'nin yeni transferi Allan Saint-Maximin için ise "Son vuruşları ve pasları daha iyi olursa bambaşka bir oyuncu izleriz. Ancak, bugün biraz fazla topu tuttu ve sonuç getirmeyen hareketler yaptı. Bu durum, 'Gel biraz da kulübede otur' mesajını getirebilir" uyarısında bulundu.

"Mourinho’nun Planları Değişebilir"

Sözlerini bitirirken, Kahveci, Mourinho'nun stratejisine dikkat çekti: "Mourinho'yu biraz tanıyorsak, iç saha maçlarında solda Tadic, sağda ise İrfan Can'ı görebiliriz. Özellikle Maximin gibi oyuncuların bu tür durumları iyi değerlendirmesi gerekiyor.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu başladı. Yaz transfer penceresi 13 Eylül 2024'te kapanacak. Kulüplerin transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik.

1 ay önce
FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN GALATASARAY'DAN AYRILIĞI KAPIDA: SPARTAK MOSKOVA TEKLİFİ YÜKSELTTİ!

1 ay önce
Yorumlar