Futbol

Okan Buruk'un Young Boys Maçına Sürpriz Hazırlığı: Çift Forvet Stratejisi

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında yarın Young Boys'u ağırlayacak. Teknik direktör Okan Buruk, kritik karşılaşma öncesinde ilk 11'ini belirlemiş durumda. Buruk'un, erken gol arayışına yönelik stratejisinde Michy Batshuayi'yi Dries Mertens'in yerine sahaya süreceği öğrenildi.

Sarı-kırmızılıların hücum hattında Mauro Icardi, Barış Alper Yılmaz ve Kerem Aktürkoğlu’nun görev alması planlanırken, orta sahada Lucas Torreira ve Gabriel Sara'nın forma giyeceği bildirildi. Savunmada Elias Jelert, Victor Nelsson, Kaan Ayhan ve Derrick Köhn dörtlüsü, kalede ise Fernando Muslera yer alacak.

Öte yandan, ilk maçta kırmızı kart gören Abdülkerim Bardakcı, bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Cezasını tamamlayan Kaan Ayhan ise sahada olacak. Sakatlığı süren Davinson Sanchez'in durumu ise maç günü netleşecek.

Galatasaray’ın UEFA’ya bildirdiği kadroda, Fernando Muslera, Günay Güvenç, Ahmet Şen, Davinson Sanchez, Leo Dubois, Derrick Köhn, Kaan Ayhan, Elias Jelert, Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Metehan Baltacı, Kerem Demirbay, Gabriel Sara, Berkan Kutlu, Hakim Ziyech, Lucas Torreira, Kerem Aktürkoğlu, Yunus Akgün, Wilfried Zaha, Dries Mertens, Barış Alper Yılmaz, Mauro Icardi ve Michy Batshuayi bulunuyor.