Arama

Olympiakos'tan Hakim Ziyech Transferine Dair Resmi Açıklama

03/09/2024 14:47 | Son Güncelleme : 20/09/2024 01:47 | Okunma Sayısı : 131 | F Savcı


Olympiakos'tan Hakim Ziyech Transferine Dair Resmi Açıklama

Galatasaray'ın yollarını ayırmayı planladığı Hakim Ziyech, son günlerde transfer söylentilerinin merkezinde yer alıyor. Faslı oyuncunun adı, başta Ajax olmak üzere pek çok kulüple anılırken, son olarak Yunanistan'ın köklü kulüplerinden Olympiakos ile görüşmeler yaptığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Ancak bu iddialara dair Olympiakos'tan resmi bir açıklama geldi.

Yunanistan basınında geniş yer bulan haberlere göre, Olympiakos'un Hakim Ziyech'in menajeriyle görüştüğü ve transfer için harekete geçtiği öne sürüldü. Ancak, Olympiakos cephesinden gelen açıklama, bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını ortaya koydu. Gazzetta'nın aktardığı bilgilere göre, kulüp yetkilileri, Ziyech ile herhangi bir görüşme yapılmadığını ve Faslı oyuncunun transferine dair iddiaların asılsız olduğunu belirtti.

31 yaşındaki deneyimli oyuncunun Galatasaray ile olan sözleşmesi ise hala devam ediyor. Galatasaray ile 1+1 yıllık kontratı bulunan Ziyech'in geleceği belirsizliğini korurken, sarı-kırmızılı kulübün oyuncuyla yollarını ayırmayı planladığı biliniyor. Ancak Ziyech'in Galatasaray'daki durumu netleşmeden önce, transferine dair spekülasyonlar devam edecek gibi görünüyor.

Öte yandan, Olympiakos, transfer döneminde Brezilyalı yıldız Willian ile sözleşme imzalayarak önemli bir hamle yaptı. Bu transferin ardından, kulübün kadroda başka değişiklikler yapıp yapmayacağı merak konusu oldu. Ancak Olympiakos'un, Ziyech'i kadrosuna katmak gibi bir planının olmadığı, yapılan resmi açıklamayla netleşmiş oldu.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu başladı. Yaz transfer penceresi 13 Eylül 2024'te kapanacak. Kulüplerin transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik.

1 ay önce
FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN GALATASARAY'DAN AYRILIĞI KAPIDA: SPARTAK MOSKOVA TEKLİFİ YÜKSELTTİ!

1 ay önce
Yorumlar