Arama

"Rafa Silva'nın Hareketi Gündeme Damga Vurdu! Türkiye Onu Konuşuyor, Herkes Şokta!" 4o Şu ana kadar, bu konuşmayı yararlı buldun mu?

Beşiktaş'ın yeni transferi Rafa Silva, Süper Lig'de fırtına gibi esti. Portekizli yıldız, siyah-beyazlı formayla çıktığı ilk maçtan itibaren performansıyla tam not aldı. İşte Rafa Silva'nın öne çıkan detayları...

14/08/2024 15:38 | Son Güncelleme : 19/09/2024 21:32 | Okunma Sayısı : 109 | F Savcı


"Rafa Silva'nın Hareketi Gündeme Damga Vurdu! Türkiye Onu Konuşuyor, Herkes Şokta!"       4o Şu ana kadar, bu konuşmayı yararlı buldun mu?

Beşiktaş, bu sezon etkileyici transferlerle dikkat çekti ve yeni yıldızlarından Rafa Silva, taraftarların gönlünü kazandı. Galatasaray'la oynanan Süper Kupa finalinde büyük bir performans sergileyen Portekizli oyuncu, attığı gol ve yaptığı asistlerle Beşiktaş’a önemli bir katkı sağladı.

Rafa Silva, Portekiz’de de geniş yankı uyandırdı. Ülkesinin basını, Beşiktaş'a hızlı bir şekilde uyum sağlayan Silva'yı manşetlere taşıdı ve ona "Sibirbaz" benzetmesi yaptı.

31 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş’ta çıktığı iki maçta da gol sevinci yaşadı. Galatasaray’a karşı 1 gol ve 1 asistle öne çıkan Silva, Süper Lig’deki ilk maçında da gol atmayı başardı. Samsunspor deplasmanında kilidi açan golü atan Silva, takımının başarısında kilit rol oynadı.

Geçen sezon Benfica'da gösterdiği performansla dikkat çeken Rafa Silva, 52 maçta görev aldı ve 51 karşılaşmada ilk 11'de yer aldı. Bu süreçte 22 gol ve 15 asistle etkileyici bir performansa imza attı.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

Beşiktaş, Yeni Yıldızına Merhaba Dedi! Siyah-Beyazlılar, PSG'den 20 Yaşındaki Ön Libero Cher Ndour'un Kiralanması İçin Anlaşmaya Varıldı

1 ay önce
SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu heyecanı başladı. Yaz transfer dönemi 13 Eylül 2024'te sona erecek ve kulüpler transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Günün en dikkat çekici transfer gelişmelerini sizin için derledik.

1 ay önce
Yorumlar