Son Dakika

Real Madrid-Atalanta Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda Yayınlanacak? UEFA Süper Kupa Maçı Şifresiz mi Yayınlanacak?

Real Madrid ile Atalanta arasındaki Süper Kupa Finali tüm detaylarıyla karşınızda!
Dev final öncesinde ilk 11'ler açıklandı. Arda Güler, karşılaşmaya yedek kulübesinde başlarken, Kylian Mbappe ise Real Madrid formasıyla ilk resmi maçına bu finalde çıkacak.

Real Madrid'in kadrosu: Courtois, Carvajal, Militao, Rüdiger, Mendy, Valverde, Tchouameni, Bellingham, Rodrygo, Vinicius, Mbappe
Atalanta'nın kadrosu: Musso, Djimsiti, Hien, Kolasinac, Zappacosta, Ruggeri, De Roon, Ederson, Pasalic, De Ketelare, Lookman

Son yıllarda Süper Kupa'ya İspanyol takımları damga vurdu. Son 15 finalde İspanyol ekipleri 10 kez şampiyon oldu. Real Madrid, bu karşılaşmayı kazanırsa, kupayı en çok kazanan takım unvanını Milan ve Barcelona'yı geride bırakarak tek başına elde edecek. Eğer 90 dakika sonunda eşitlik bozulmazsa, direkt penaltılara geçilecek.

Bu akşam Polonya'nın başkenti Varşova'da Narodowy Stadı'nda oynanacak olan Real Madrid-Atalanta UEFA Süper Kupa Finali, saat 22:00'de başlayacak ve TRT 1'den şifresiz olarak canlı yayınlanacak.

Atalanta, tarihindeki ilk Süper Kupa finaline çıkarken, Real Madrid ise 2022'de kazandığı bu kupayı 5 kez müzesine götürdü. UEFA Süper Kupa'nın 49. finali, Avrupa’nın iki devini karşı karşıya getiriyor.