Son Dakika

Real Madrid'de Mbappe'den etkileyici başlangıç! İlk resmi maçında golle tanıştı...

Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi'ni kazanan Real Madrid, UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Atalanta ile Polonya'nın başkenti Varşova'da Süper Kupa'da karşılaştı. Real Madrid, ikinci yarıda bulduğu gollerle zaferi kazanırken, herkesin gözünün üzerinde olduğu Kylian Mbappe, ilk resmi maçında golle buluştu.

İLK RESMİ MAÇINI OYNADI

Çocukluğundan beri Real Madrid hayranı olan Kylian Mbappe, PSG ile sözleşmesindeki opsiyonu kullanmayarak serbest kaldı ve bu yaz hayalindeki takıma imza attı. Mbappe, Süper Kupa'da Real Madrid formasıyla ilk kez Atalanta'ya karşı sahaya çıktı.

İLK GOLÜNÜ DE ATTI

Mbappe, Real Madrid kariyerine hızlı bir başlangıç yaparak ilk maçında golle tanıştı. Fransız yıldız, 68. dakikada Jude Bellingham'ın şık pasını değerlendirerek takımını 2-0 öne geçirdi. İkinci yarıda gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan Mbappe, 83. dakikada yerini Brahim Diaz'a bırakırken tribünlerden yoğun alkış aldı.

Maç sonrası konuşan Mbappe, "Real Madrid için oynamanın benim için ne kadar önemli olduğunu herkes biliyor. Bu, tarif edilemez bir his" dedi.