Son Dakika

Real Madrid'de Süper Kupa Öncesi Ancelotti'den Arda Güler'e Önemli Uyarı!

Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi'nde büyük bir başarıya imza atan Real Madrid, UEFA Süper Kupa'da Atalanta ile karşılaşmak için hazırlıklarını sürdürüyor. İspanyol devinin teknik direktörü Carlo Ancelotti, mücadele öncesinde Arda Güler ile bir görüşme gerçekleştirdi.

KAMPIN PARLAYAN YILDIZI

EURO 2024'te sergilediği etkileyici performansın ardından Real Madrid'in hazırlık maçlarında ilk 11'de yer alan Arda Güler, başarılı oyunuyla dikkat çekti. Sakatlık riskine karşı Chelsea maçında Endrick ile birlikte sahada yer almayan Güler, Amerika kampının ardından antrenmanlarda da etkileyici bir performans sergilemeye devam ediyor. Son olarak, takımın yeni transferi Kylian Mbappe'den de övgüler aldı. Genç yetenek, sezon öncesi hazırlık maçlarının ardından gözünü Süper Kupa'ya çevirdi.

SÜPER KUPA HAZIRLIĞI

Defensa Central'de yer alan habere göre, Carlo Ancelotti, Atalanta ile oynayacakları UEFA Süper Kupa maçı için planlarını yaptı.

ARDA GÜLER İLE GÖRÜŞME

Ancelotti, Arda Güler'in önemli bir rol üstlenmesini bekliyor ve genç oyuncu ile maç öncesi bir görüşme gerçekleştirdi. Arda Güler'e Atalanta maçında süre vereceğini belirten Ancelotti, genç yeteneğe hazır olmasını söyledi: "Hazır olmanı istiyorum, takım için önemli olacaksın ve bir aksilik olmazsa Atalanta karşısında uzun süre sahada olacaksın."