Arama

Rus ekibi, Fenerbahçeli futbolcuyla transfer görüşmelerine başladı!

05/09/2024 19:01 | Son Güncelleme : 20/09/2024 02:22 | Okunma Sayısı : 3157 | F Savcı


Rus ekibi, Fenerbahçeli futbolcuyla transfer görüşmelerine başladı!

Rusya Premier Ligi’nin güçlü takımlarından Lokomotiv Moskova, Fenerbahçe forması giyen milli stoper Samet Akaydın'ı kadrosuna katmak için görüşmelere başladı. Akaydın, Fenerbahçe'de sergilediği başarılı performansla hem taraftarların hem de futbol otoritelerinin dikkatini çekti. Savunmadaki sağlam duruşu, oyun zekâsı ve özellikle hava toplarındaki etkinliğiyle takımın en önemli isimlerinden biri haline geldi. Bu başarılı performansı, Rus temsilcisi Lokomotiv Moskova’nın ilgisini çekti.

 

Lokomotiv Moskova’nın savunma hattında güçlenme arayışında olduğu ve bu doğrultuda Akaydın’ı transfer listesine eklediği konuşuluyor. Akaydın’ın hem Türkiye'de hem de Avrupa’da gösterdiği performans, Moskova ekibinin bu hamlesinin arkasındaki en önemli faktörlerden biri olarak görülüyor. Özellikle Avrupa sahnesinde kendini kanıtlamak isteyen Lokomotiv Moskova, Akaydın’ın bu özelliklerinden faydalanmayı amaçlıyor.

 

Bu gelişme, Fenerbahçe cephesinde de soru işaretlerine yol açtı. Sarı-lacivertli kulübün Akaydın’ı bırakıp bırakmayacağı ve bu transfer görüşmelerine nasıl bir tutum sergileyeceği merak konusu. Fenerbahçe taraftarları, takımın önemli oyuncularından biri olan Akaydın’ın geleceği konusunda endişe taşıyor. Şu an görüşmelerin devam ettiği belirtilse de, Lokomotiv Moskova'nın resmi bir teklif sunup sunmayacağı henüz belirsizliğini koruyor. Bu transferin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği, futbolseverler tarafından yakından takip ediliyor.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

Beşiktaş, Yeni Yıldızına Merhaba Dedi! Siyah-Beyazlılar, PSG'den 20 Yaşındaki Ön Libero Cher Ndour'un Kiralanması İçin Anlaşmaya Varıldı

1 ay önce
SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu heyecanı başladı. Yaz transfer dönemi 13 Eylül 2024'te sona erecek ve kulüpler transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Günün en dikkat çekici transfer gelişmelerini sizin için derledik.

1 ay önce
Yorumlar