Arama

Ryan Kent'in Fenerbahçe'ye İlettiği Talep

05/09/2024 09:32 | Son Güncelleme : 20/09/2024 02:17 | Okunma Sayısı : 3217 | F Savcı


Ryan Kent'in Fenerbahçe'ye İlettiği Talep

Ryan Kent'in Fenerbahçe'den Fesih Talebi Şartları Belli Oldu

Fenerbahçe'nin gözden çıkardığı Ryan Kent, kendisine gelen transfer tekliflerini geri çevirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz sezonun ilk transferi olarak büyük umutlarla kadroya katılan İngiliz oyuncu, beklentileri karşılayamadı ve takımdan ayrılması gündeme geldi.

Fesih İçin Koşul Öne Sürdü

Jose Mourinho'nun planlarında yer almayan Kent, Lazio'ya devre arasında gerçekleşmesi planlanan transferini reddetmişti. Bu yaz transfer döneminde de İskoçya, Suudi Arabistan ve Katar'dan gelen teklifleri geri çevirdiği belirtildi.

Hürriyet'te yer alan habere göre, Ryan Kent sözleşmesinin feshedilmesini ancak tüm alacaklarının ödenmesi durumunda kabul edeceğini kulübe iletti. 27 yaşındaki kanat oyuncusunun Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 3 yıl daha devam ediyor.

Bu sezon yalnızca 1 maçta 68 dakika süre alabilen Kent'in geleceği belirsizliğini koruyor.


Ryan Kent Kimdir?

Ryan Kent, 11 Kasım 1996'da İngiltere'de dünyaya gelmiştir. Liverpool altyapısında yetişen ve profesyonel kariyerine bu kulüpte başlayan Kent, kariyerinde çeşitli kulüplerde kiralık olarak forma giymiştir. İskoçya Premier Ligi ekibi Rangers'ta gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Kent, 2023-2024 sezonunda Fenerbahçe’ye transfer olmuştur. Hızlı ve teknik özellikleriyle bilinen kanat oyuncusu, kariyerinde hücumda etkin rol oynamış, ancak Fenerbahçe’de beklenen performansı sergileyememiştir.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu başladı. Yaz transfer penceresi 13 Eylül 2024'te kapanacak. Kulüplerin transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik.

1 ay önce
FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN GALATASARAY'DAN AYRILIĞI KAPIDA: SPARTAK MOSKOVA TEKLİFİ YÜKSELTTİ!

1 ay önce
Yorumlar