Arama

Şaşırtan Gelişme: Fenerbahçe, Yıldız Futbolcuyu Bedavaya Transfer Ediyor!

23/08/2024 12:55 | Son Güncelleme : 20/09/2024 01:53 | Okunma Sayısı : 5829 | F Savcı


Şaşırtan Gelişme: Fenerbahçe, Yıldız Futbolcuyu Bedavaya Transfer Ediyor!

Fenerbahçe'nin Büyük Hamlesi: Chelsea'nin 95 Milyon Euro Değerindeki Üç Yıldızını Bedavaya Kadroya Katmak İstiyor

Fenerbahçe, transfer döneminde büyük bir operasyona imza atmak üzere. Sarı-lacivertli ekip, Chelsea'nin yıldız futbolcularından Raheem Sterling, Ben Chilwell ve Benoît Badiashile'i aynı anda kadrosuna katmak için harekete geçti. Bu üç futbolcunun toplam piyasa değeri 95 milyon euroyu bulurken, Fenerbahçe'nin hedefi, bu transferleri bonservis bedeli ödemeden tamamlamak.

İngiliz basını, Chelsea Menajeri Enzo Maresca'nın, Sterling için Fenerbahçe ve Juventus'un ilgisini değerlendirdiğini ve futbolcuyu Aston Villa'ya önerdiğini belirtti. 29 yaşındaki Sterling, Chelsea’deki formayı geri kazanmak için mücadele edeceğini belirtmişti, ancak Maresca'nın son açıklamaları, oyuncunun umutlarını zora soktu.

Fenerbahçe'nin radarında olan bir diğer isim ise sol bek Ben Chilwell. İngiliz basını, Chilwell’in Manchester United taraftarı olduğunu ve bu takımdan bir teklif alabileceğini öne sürdü. Fenerbahçe'nin, Chilwell için nasıl bir teklif yapacağı ve bu transferin nasıl gelişeceği merak konusu.

Fransız stoper Benoît Badiashile, Chelsea’de rotasyonda geri planda kalmış durumda ve Fenerbahçe, bu oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmayı planlıyor. Eğer bu transferler gerçekleşirse, Fenerbahçe önemli bir başarıya imza atmış olacak ve toplam piyasa değeri 95 milyon euro olan oyuncuları bedavaya kadrosuna dahil edebilecek.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu başladı. Yaz transfer penceresi 13 Eylül 2024'te kapanacak. Kulüplerin transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik.

1 ay önce
FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN GALATASARAY'DAN AYRILIĞI KAPIDA: SPARTAK MOSKOVA TEKLİFİ YÜKSELTTİ!

1 ay önce
Yorumlar