Arama

SON DAKİKA | Ahmetcan Kaplan transferinde büyük gelişme! Milli futbolcu Süper Lig devine imza atıyor

15/08/2024 11:08 | Son Güncelleme : 19/09/2024 21:34 | Okunma Sayısı : 144 | F Savcı


SON DAKİKA | Ahmetcan Kaplan transferinde büyük gelişme! Milli futbolcu Süper Lig devine imza atıyor

Trendyol Süper Lig'de ilk hafta geride kalırken, kulüpler transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İşte günün öne çıkan transfer gelişmeleri:

ZAHA’DA AYRILIK VE VERGİ KRİZİ

Galatasaray’da ayrılığı beklenen Wilfried Zaha ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Leicester City ve Crystal Palace'ın ilgilendiği Zaha, İngiltere'deki vergi düzenlemeleri nedeniyle zorluk yaşıyor. 31 yaşındaki oyuncu, Galatasaray'dan aldığı 8 milyon Euro maaşı İngiltere’de de talep etti, ancak yeni vergi sistemi nedeniyle kazancının yüzde 50’sinin kesileceği bilgisiyle karşılaştı. Zaha, İngiltere’den 8 milyon Euro'luk garanti maaş talebinde bulundu ve bu talep karşılanmazsa Galatasaray’da kalma ihtimali bulunuyor.

FERNANDEZ, MLS’E TRANSFER OLDU

Trabzonspor'dan ayrılan Joaquin Fernandez, MLS takımlarından Sporting Kansas City ile 2025 yılına kadar sözleşme imzaladı. Fernandez, Trabzonspor'daki son sezonunda 17 maça çıkmıştı.

AHMETCAN KAPLAN, GALATASARAY’IN GÜNDEMİNDE

Galatasaray, Abdülkerim Bardakcı'nın satılması durumunda Ajax'ın genç stoperi Ahmetcan Kaplan’ı transfer etmek istiyor. Trabzonspor'un da ilgilendiği milli futbolcunun Türkiye'ye dönüşü halinde öncelik hakkı Trabzonspor’da. Ancak Galatasaray, bu durumu çözmek için Trabzonspor ile görüşmeler yapabilir. Ahmetcan Kaplan, Ajax ile 2027 yılına kadar sözleşmeli ve piyasa değeri 10 milyon Euro olarak belirlenmiş durumda.

GALATASARAY, RABIOT İÇİN ŞARTLARI ZORLAYACAK

Okan Buruk’un en çok istediği oyunculardan biri olan Adrien Rabiot için Galatasaray harekete geçti. Manchester United, Arsenal ve Liverpool gibi büyük kulüplerin de ilgilendiği Rabiot için Galatasaray tüm şartları zorlayacak. Rabiot’nun piyasa değeri 35 milyon Euro ve Juventus ile sözleşmesi sona erdi.

BEŞİKTAŞ’TAN SÜRPRİZ AYRILIK

Beşiktaş, 2023-2024 sezonunun devre arasında 10 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer ettiği Ernest Muci ile yolları ayırma aşamasına geldi. Fernando Santos döneminde takıma katılan Muci, yeni sezonda forma şansı bulamadı. Giovanni van Bronckhorst’un göreve gelmesiyle forma şansı iyice azalan Arnavut oyuncu, transfer görüşmelerine başlamış durumda.

LUKAS LERAGER İDDİASI

Beşiktaş’ın Kopenhag’da forma giyen Danimarkalı orta saha oyuncusu Lukas Lerager’i transfer etmek istediği öne sürüldü. Siyah-beyazlıların, Lerager için Kopenhag’a resmi teklif yapmaya hazırlandığı belirtiliyor. Lerager, geçen sezon 43 maçta 7 gol ve 5 asist yapmıştı. Beşiktaş, öncelikle mevcut oyuncularını göndermeyi planlıyor ve ardından Lerager için pazarlıklara başlayacak.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

Beşiktaş, Yeni Yıldızına Merhaba Dedi! Siyah-Beyazlılar, PSG'den 20 Yaşındaki Ön Libero Cher Ndour'un Kiralanması İçin Anlaşmaya Varıldı

1 ay önce
SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu heyecanı başladı. Yaz transfer dönemi 13 Eylül 2024'te sona erecek ve kulüpler transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Günün en dikkat çekici transfer gelişmelerini sizin için derledik.

1 ay önce
Yorumlar