Arama

SON DAKİKA | Arda Turan, Okan Buruk'un Yıldızını İstedi! Kiralama Teklifi Yapıldı

26/08/2024 11:00 | Son Güncelleme : 19/09/2024 21:48 | Okunma Sayısı : 82 | F Savcı


SON DAKİKA | Arda Turan, Okan Buruk'un Yıldızını İstedi! Kiralama Teklifi Yapıldı

Süper Lig'de Transfer Hareketliliği: Günün Öne Çıkan Gelişmeleri

Süper Lig'de yaz transfer dönemi 13 Eylül'de sona erecek ve kulüpler, teknik direktörlerinin taleplerine göre kadrolarını güçlendirmek için yoğun bir şekilde çalışıyor. İşte günün öne çıkan transfer gelişmeleri:

Galatasaray'a Ismail Jakobs Müjdesi Galatasaray, sol bek bölgesinde eksiklik yaşadığı için transfer arayışlarını hızlandırdı. Son maçlardaki performansından memnun kalmayan sarı-kırmızılılar, Monaco'nun sol beki Ismail Jakobs'u transfer etmek üzere anlaşmaya vardı. Okan Buruk'un onay verdiği transfer, önümüzdeki günlerde İstanbul'a imza için gelecek. Galatasaray, Jakobs için 2 milyon Euro kiralama bedeli önerirken, satın alma opsiyonu 7 milyon Euro olarak belirledi. Monaco ile görüşmeler, toplam bonservis bedelinin 15 milyon Euro olduğu noktada devam ediyor.

Eyüpspor'dan Metehan Baltacı'ya Kiralama Teklifi Eyüpspor, Galatasaray'dan Metehan Baltacı'yı kiralamak için yeniden harekete geçti. Geçtiğimiz sezon da Eyüpspor'da kiralık olarak forma giyen 21 yaşındaki genç futbolcu, Arda Turan'ın takımında 29 maçta oynayıp 2 asist yapmıştı. Galatasaray'la sözleşmesi 2026'ya kadar devam eden Baltacı, Eyüpspor'un radarında.

Victor Nelsson'a İtalyan Talibi Galatasaray'da Danimarkalı stoper Victor Nelsson'a sürpriz bir talip çıktı. İtalyan kulübü Bologna, Nelsson'u kiralamak istedi, ancak Galatasaray yalnızca bonservis bedeli ile transferini kabul edeceğini bildirdi.

PAOK, Omar Colley İçin Beşiktaş'la Görüşmelerde Beşiktaş'ta gözden düşen Omar Colley, Yunan kulübü PAOK'un ilgisini çekti. PAOK, Colley'i renklerine katmak için Beşiktaş'a teklif yapmayı planlıyor. Beşiktaş, Colley'i geçtiğimiz Şubat ayında Sampdoria'dan 2.3 milyon Euro karşılığında transfer etmişti.

Zaynutdinov’un Durumu Belirsiz Beşiktaş’ın Kazak sol beki Bakhtiyor Zaynutdinov, bu sezon takımda forma şansı bulamadı. Genç futbolcunun durumu, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un kamp kadrosuna dahil etmemesi ve hazırlık maçlarında da süre verilmemesi nedeniyle belirsizliğini koruyor. Zaynutdinov’un Beşiktaş ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Trabzonspor'un Gözdesi Paul Onuachu Trabzonspor, Southampton'dan Paul Onuachu'nun transferini bitirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bordo-mavililer, Onuachu’nun transferi için Southampton ile pazarlıklara devam ediyor. Abdullah Avcı’nın kadrosunda görmek istediği Nijeryalı golcü, İngiliz kulübüne Trabzonspor'la anlaştığını bildirdi.

Bu transfer gelişmeleri, Süper Lig'de kadro planlamalarını ve takımların güç dengelerini önemli ölçüde etkileyecektir.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu başladı. Yaz transfer penceresi 13 Eylül 2024'te kapanacak. Kulüplerin transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik.

1 ay önce
FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN GALATASARAY'DAN AYRILIĞI KAPIDA: SPARTAK MOSKOVA TEKLİFİ YÜKSELTTİ!

1 ay önce
Yorumlar