Arama

SON DAKİKA | Fenerbahçe'ye İki Dünya Yıldızı: Mourinho'nun Talep Ettiği İsimler Açıklandı

16/08/2024 11:12 | Son Güncelleme : 20/09/2024 01:47 | Okunma Sayısı : 2512 | F Savcı


SON DAKİKA | Fenerbahçe'ye İki Dünya Yıldızı: Mourinho'nun Talep Ettiği İsimler Açıklandı

Yaz transfer dönemi 13 Eylül 2024'te sona erecek ve kulüpler transfer çalışmalarını hızla sürdürüyor. İşte günün önemli transfer gelişmeleri:

Fenerbahçe'den İki Büyük Transfer Hareketi

Trendyol Süper Lig'de yeni sezonun başlamasıyla birlikte kulüplerin transfer arayışları da hızlandı. Fenerbahçe, orta saha bölgesinde eksiklikler yaşadığı Lille karşılaşmasında açıkça görülünce, teknik direktör Jose Mourinho’nun talimatları doğrultusunda transfer çalışmalarını yoğunlaştırdı ve iki dünya yıldızını gündemine aldı.

Scott McTominay'e Yeşil Işık

Manchester United'ın orta saha oyuncusu Scott McTominay, Fenerbahçe’nin ilgisini çekti. Napoli ile birlikte Fenerbahçe'ye önerilen McTominay için Mourinho’nun onay vermesiyle, Sarı-Lacivertli yönetim bu transfer için harekete geçti. İngiliz kulübü McTominay için 25 milyon Euro talep ediyor, ancak bu rakamın pazarlıkla aşağı çekilmesi bekleniyor. Napoli’nin henüz net bir teklif sunmaması halinde, Fenerbahçe uygun şartlarla İskoç yıldızı kadrosuna katmayı planlıyor.

Sofyan Amrabat'ın Durumu

Fenerbahçe’nin ilgilendiği bir diğer isim ise Sofyan Amrabat. Geçen sezon Manchester United’da kiralık olarak forma giyen Amrabat, kariyerine İngiltere’de devam etmek istiyordu. Ancak İngiliz kulübü henüz bir teklif yapmadı ve PSG’li Manuel Ugarte ile ilgilenmeye başladı. Amrabat’ın Fiorentina’dan ayrılacağı ve farklı transfer seçeneklerini değerlendireceği belirtiliyor. Mourinho’nun büyük ilgisini çektiği bu oyuncu için Fenerbahçe’nin yeniden girişimlere başlayacağı ifade ediliyor.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

Beşiktaş, Yeni Yıldızına Merhaba Dedi! Siyah-Beyazlılar, PSG'den 20 Yaşındaki Ön Libero Cher Ndour'un Kiralanması İçin Anlaşmaya Varıldı

1 ay önce
SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu heyecanı başladı. Yaz transfer dönemi 13 Eylül 2024'te sona erecek ve kulüpler transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Günün en dikkat çekici transfer gelişmelerini sizin için derledik.

1 ay önce
Yorumlar