Futbol

SON DAKİKA | FERDİ KADIOĞLU İÇİN DEV BONSERVİS ÖDENDİ! YERİNE GELECEK İSİM AÇIKLANDI

Trendyol Süper Lig'de yeni sezon heyecanı başlarken, kulüplerin transfer çalışmaları hızla devam ediyor.

FERDİ KADIOĞLU'NUN YERİNE GELECEK İSİM BELLİ OLDU

Fenerbahçe’nin Adana Demirspor'u 1-0 mağlup ettiği maçta tribünler, Ferdi Kadıoğlu’na büyük sevgi gösterisinde bulunarak ayrılmamasını istedi. Ancak Brighton'ın teklifinin ardından Fenerbahçe yönetimi kafası karışmış durumda. İddialara göre, taraflar 30 milyon Euro bonservis bedeli üzerinde anlaşmış olsa da henüz resmi bir anlaşma sağlanmış değil. Brighton, bonuslarla birlikte toplamda 35 milyon Euro teklif ederken, Fenerbahçe bu rakamın 40 milyon Euro'yu bulması için pazarlıkları sürdürüyor. Fenerbahçe'nin elini güçlendiren bir diğer gelişme ise Arsenal ve Manchester United'ın da Ferdi'ye ilgisini göstermesi oldu.

İNGİLİZ DEVLERİNE YEŞİL IŞIK

İki İngiliz devinin de Ferdi Kadıoğlu’nun menajeriyle temas kurduğu belirtiliyor. 24 yaşındaki futbolcu, Brighton'ın yanı sıra Arsenal ve Manchester United'a da sıcak baktığını ifade etti. Premier Lig'de devam etmek isteyen Ferdi, Fenerbahçe'ye mümkün olan en yüksek bonservisi kazandırmak için uygun bir teklife imza atmaya hazır.

Eğer Ferdi Kadıoğlu'nun transferi gerçekleşirse, Fenerbahçe kasasına rekor bir bonservis geliri sağlamış olacak.

FERDİ'NİN YERİNE GÖZDE ADAY: PATRICK DORGU

Ferdi Kadıoğlu'nun ayrılması durumunda, Fenerbahçe'nin yerine mutlaka bir sol bek transferi yapacağı belirtiliyor. Liste oldukça geniş ve menajerlerden sürekli yeni öneriler geliyor. Ancak, Sarı-Lacivertliler’in Lecce forması giyen Patrick Dorgu’yu öncelikli hedef olarak belirlediği öne sürülüyor. 19 yaşındaki genç yetenek, İtalyan ekibindeki etkileyici performansıyla dikkatleri üzerine çekmiş durumda.