Arama

TFF'den Fenerbahçe'ye Şok Gelişme! Resmi Açıklama Geldi

07/09/2024 09:38 | Son Güncelleme : 19/09/2024 22:03 | Okunma Sayısı : 2464 | F Savcı


TFF'den Fenerbahçe'ye Şok Gelişme! Resmi Açıklama Geldi

TFF'den Fenerbahçe'ye Ağır Ceza! Resmi Açıklama Yapıldı

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), resmi internet sitesi aracılığıyla Fenerbahçe'ye verilen ağır cezaları duyurdu. İşte detaylar…

 

TFF Tahkim Kurulu'nun Kararları

 

TFF Tahkim Kurulu, 6 Eylül 2024 tarihinde yaptığı toplantıda, gündemindeki konuları ele aldı ve Fenerbahçe'yi yakından ilgilendiren önemli kararlar aldı. Kurulun yaptığı açıklamada, sarı-lacivertli kulübün taraftarlarının yol açtığı saha olayları ve kötü tezahüratlar nedeniyle ağır para cezalarına çarptırıldığı belirtildi.

 

Saha Olaylarına 168.000 TL Ceza

 

Fenerbahçe Futbol A.Ş.’ye, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından verilen 168.000 TL para cezası, Tahkim Kurulu tarafından onandı. Kararın hukuki ve maddi açıdan doğru olduğu vurgulandı.

 

**Çirkin Tezahürat İçin Ekstra 120.000 TL Ceza**

 

Ayrıca, Fenerbahçe taraftarlarının çirkin ve kötü tezahüratları nedeniyle PFDK’nın verdiği 120.000 TL para cezası da onaylandı. Bu cezanın, aynı sezonda misafir takım olarak ikinci kez gerçekleşen bu tür olaylardan kaynaklandığı belirtildi.

 

Misafir Tribün Seyircilerine Bilet Blokesi

 

Çirkin tezahüratlara karışan misafir tribündeki Fenerbahçe taraftarlarının elektronik bilet kartları bloke edilecek ve bir sonraki deplasman maçına girişleri engellenecek.

 

Tahkim Kurulu, Fenerbahçe’nin itirazlarını oybirliğiyle reddederek, cezaların hukuki ve maddi açıdan yerinde olduğunu açıkladı.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

Beşiktaş, Yeni Yıldızına Merhaba Dedi! Siyah-Beyazlılar, PSG'den 20 Yaşındaki Ön Libero Cher Ndour'un Kiralanması İçin Anlaşmaya Varıldı

1 ay önce
SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu heyecanı başladı. Yaz transfer dönemi 13 Eylül 2024'te sona erecek ve kulüpler transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Günün en dikkat çekici transfer gelişmelerini sizin için derledik.

1 ay önce
Yorumlar