Arama

Thomas Meunier, Lille'de Fenerbahçe'ye karşı meydan okudu ve taraftarları kızdıracak bir açıklamada bulundu!

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunun rövanşında yarın Fransa'nın Lille takımını konuk edecek. Sezon başında Trabzonspor'dan Lille'e transfer olan Thomas Meunier, bu önemli maç öncesi dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

12/08/2024 13:46 | Son Güncelleme : 19/09/2024 21:35 | Okunma Sayısı : 174 | F Savcı


Thomas Meunier, Lille'de Fenerbahçe'ye karşı meydan okudu ve taraftarları kızdıracak bir açıklamada bulundu!

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu rövanş maçında yarın Fransa'nın Lille takımını konuk edecek. Ülker Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 20.00'de başlayacak ve İspanyol hakem Jose Maria Sanchez tarafından yönetilecek. Sanchez'in yardımcılıklarını Inigo Prieto ve Juan Lopez Mir üstlenirken, dördüncü hakem olarak Guillermo Cuadra görev yapacak. İlk maçta deplasmanda 2-1 mağlup olan sarı-lacivertliler, taraftarının desteğiyle play-off turuna yükselmek için gereken skoru elde etmeye çalışacak.

Fenerbahçe turu İstanbul a bıraktı

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi Hasreti

Fenerbahçe, Avrupa'nın en prestijli kulüp turnuvasında en son 2008-2009 sezonunda mücadele etmişti. Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon boy gösterebilmek için 2 rakibini daha geçmesi gereken sarı-lacivertliler, bu turnuvaya ilk kez 1996-1997 sezonunda katıldı. Ardından 2001-2002, 2004-2005, 2005-2006, 2007-2008 ve 2008-2009 sezonlarında da grup aşamasında yer aldı.

Meunier'den Dikkat Çeken Açıklamalar

Maç öncesi Fransa'dan dikkat çeken açıklamalar geldi. Sezon başında Trabzonspor'dan Lille'e transfer olan Thomas Meunier, Fransız basınına ilgi çeken yorumlarda bulundu. Meunier'nin açıklamaları, Fenerbahçe taraftarını oldukça sinirlendirecek nitelikte.

İşte Meunier’nin açıklamaları:

"İlk maçta oldukça üstün bir oyun sergiledik ve Fenerbahçe'ye karşı sahada baskın bir performans gösterdik. İlk maçtan genel olarak memnun kaldık. Gol bulmak her zaman kolay değil; aşırı yüklenirseniz 3-0 gibi bir skorla da mağlup olabilirsiniz. Bu nedenle, kademeli bir hücum stratejisi daha avantajlı olabilir."

"Taraftarlar Türkiye'de oldukça coşkulu ve bu coşku bazen takımın aleyhine dönebilir. Türk taraftarlarının tutkulu olduklarını biliyoruz. Bu coşku sırasında takımlarına karşı dönmeleri sıkça yaşanan bir durum. Bu yüzden, oyunumuzu dikkatle oynamalı, cesur olmalı ve rakiplerimizi hızlıca etkisiz hale getirmeliyiz. Atmosferin bu şekilde olması beni motive ediyor; bu tür maçları yıl boyunca sık sık oynamıyoruz. Tek yapmamız gereken, orada olduğumuzu ve rakiplerimiz için kolay bir maç olmayacağını göstermektir."

"Genç futbolcularımız stres ve baskı hissedebilir, ama bu durumun üstesinden gelebiliriz. Fenerbahçe'nin oyunu serbest bırakmasına izin verirsek, hem sahada hem de tribünlerde tansiyon yükselebilir. Bu yüzden, maçın başından itibaren fark yaratmak ve kontrolü ele geçirmek çok önemli. Amacımız, oraya boşuna gitmediğimizi ve ciddi bir mücadele vereceğimizi göstermek."

"Rakibin fiziksel olarak büyük bir etkisi var ve Tadic ile El Nesyri gibi tecrübeli oyuncuları bulunuyor. Kaliteleri yüksek, bu doğru. Eğer José Mourinho bu kulüple anlaşırsa, bunun nedeni onun da onlarla başarı elde edebileceğini bilmesindendir. Bu maç kolay olmayacak ama onların bizden daha güçlü olduğunu düşünmüyorum. Eleme şansımıza %1000 inanıyorum."

 
 
 
 
 
Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu başladı. Yaz transfer penceresi 13 Eylül 2024'te kapanacak. Kulüplerin transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik.

1 ay önce
FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN GALATASARAY'DAN AYRILIĞI KAPIDA: SPARTAK MOSKOVA TEKLİFİ YÜKSELTTİ!

1 ay önce
Yorumlar