UEFA’dan Fenerbahçe - Anderlecht Maçıyla İlgili Flaş Açıklama!
11/02/2025 14:35 | Son Güncelleme : 19/04/2025 20:59 | Okunma Sayısı : 8282 | F Savcı

UEFA’dan Fenerbahçe - Anderlecht Maçı İçin Resmi Açıklama! İşte Karşılaşmanın Hakem Kadrosu
UEFA Avrupa Ligi Play-off Turu’nda Fenerbahçe, 13 Şubat Perşembe günü Belçika temsilcisi Anderlecht’i konuk edecek.
Sarı-lacivertlilerin sahasında oynanacak bu kritik mücadele öncesinde UEFA, maçın hakem kadrosunu açıkladı.
Karadağ Futbol Federasyonu’ndan Nikola Dabanovic, bu önemli karşılaşmada düdük çalacak. Dabanovic’in yardımcı hakemleri Vladan Todorovic ve Srdan Jovanovic olacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Milos Boskovic olarak belirlendi.
VAR’da Pascal Müller, AVAR’da ise Robert Schröder görev yapacak.
Fenerbahçe Avantaj Peşinde
Fenerbahçe, Avrupa kupalarındaki yoluna devam etmek için büyük önem taşıyan bu mücadelede avantajlı bir skor elde etmeyi hedefliyor.
UEFA Avrupa Ligi’nde grup aşamasını başarılı bir şekilde tamamlayan sarı-lacivertliler, play-off turunu geçerek adını son 16 turuna yazdırmak istiyor.
Teknik direktör José Mourinho’nun önderliğinde sahaya çıkacak olan Fenerbahçe, güçlü kadrosuyla taraftarının desteğini arkasına alarak Anderlecht karşısında galibiyet arayacak. Özellikle yeni transferlerin de katkı sağlaması beklenen mücadelede, sarı-lacivertlilerin Kadıköy’deki performansı belirleyici olacak.
Kadıköy’de Büyük Heyecan!
Ülker Stadyumu’nda oynanacak mücadelede Fenerbahçe taraftarlarının büyük bir coşkuyla takımını desteklemesi bekleniyor. Sarı-lacivertliler, Avrupa’daki başarılı performansını sürdürerek Anderlecht karşısında rövanş öncesi avantaj sağlamak istiyor.
Fenerbahçe - Anderlecht karşılaşması, 13 Şubat Perşembe günü saat 20.45’te başlayacak.Mücadele öncesi iki takımın da son durumu ve kadro tercihleri büyük merak konusu olurken, futbolseverler Kadıköy’de Avrupa gecesi heyecanı yaşamaya hazırlanıyor.






Bunlar da ilginizi çekebilir
Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu
Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu başladı. Yaz transfer penceresi 13 Eylül 2024'te kapanacak. Kulüplerin transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik.
8 ay önceFENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!
Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.
8 ay önceKEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR
KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN GALATASARAY'DAN AYRILIĞI KAPIDA: SPARTAK MOSKOVA TEKLİFİ YÜKSELTTİ!
8 ay önce