Arama

Victor Osimhen İstanbul'a Ayak Bastı: İlk Açıklamaları Dikkat Çekti

03/09/2024 09:48 | Son Güncelleme : 20/09/2024 01:56 | Okunma Sayısı : 84 | F Savcı


Victor Osimhen İstanbul'a Ayak Bastı: İlk Açıklamaları Dikkat Çekti

Galatasaray’ın dünya çapında yankı uyandıran transferi Victor Osimhen, gece yarısı 03:20'de İstanbul’a iniş yaptı. Havalimanında kendisini bekleyen sarı-kırmızılı taraftarlara seslenen Osimhen, “Stadyumda taraftarlarımızı görmek için sabırsızlanıyorum. Onlar için sahada her şeyimi vereceğim,” dedi.

Victor Osimhen, İstanbul'a geldi: İşte ilk sözleri...  - 6. Foto

Napoli’den kiralanan 25 yaşındaki Nijeryalı yıldız, İstanbul’a geç saatlerde ulaştı. Atatürk Havalimanı’na gelen Osimhen, coşkulu taraftarların marş ve tezahüratlarıyla karşılandı. Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili İbrahim Hatipoğlu ve Futbol Direktörü Cenk Ergün ile birlikte özel bir araçla havalimanından ayrıldı.

Victor Osimhen, İstanbul'a geldi: İşte ilk sözleri...  - 7. Foto

Osimhen, İstanbul’a geldiği için mutluluğunu dile getirerek, "Buradaki atmosfer inanılmaz. Dünyanın en iyi taraftarlarına sahibiz. Burada olmaktan dolayı çok heyecanlıyım,” şeklinde konuştu.

Dries Mertens ile yeniden bir araya geleceği hatırlatıldığında ise, "Mertens harika bir oyuncu ve insan. Napoli’de bana çok destek olmuştu. Buraya gelmeden önce onunla konuştum. Onunla ve diğer takım arkadaşlarımla oynamak için sabırsızlanıyorum," dedi.

Victor Osimhen, İstanbul'a geldi: İşte ilk sözleri...  - 8. Foto

Geçtiğimiz sezon Napoli formasıyla çıktığı 32 maçta 17 gol atan Osimhen, hız, güç ve bitiricilik özellikleriyle tanınan bir forvet oyuncusu. Nijeryalı yıldız, Galatasaray’ın hücum hattına dinamizm ve tecrübe katmayı hedefliyor.

Victor Osimhen, İstanbul'a geldi: İşte ilk sözleri...  - 9. Foto

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu başladı. Yaz transfer penceresi 13 Eylül 2024'te kapanacak. Kulüplerin transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik.

1 ay önce
FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN GALATASARAY'DAN AYRILIĞI KAPIDA: SPARTAK MOSKOVA TEKLİFİ YÜKSELTTİ!

1 ay önce
Yorumlar