Arama

Yağız Sabuncuoğlu, Fenerbahçe'nin Yeni Transferini Duyurdu

17/09/2024 19:57 | Son Güncelleme : 19/09/2024 21:46 | Okunma Sayısı : 4076 | F Savcı


Yağız Sabuncuoğlu, Fenerbahçe'nin Yeni Transferini Duyurdu

Fenerbahçe Beko, serbest statüde bulunan ve adı Beşiktaş'la da anılan Boban Marjanovic ile anlaşmaya vardı. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, Fenerbahçe Beko’nun kadrosuna kattığı Marjanovic, Perşembe günü saat 12.15’te İstanbul’a gelecek. Sırp pivot ile yapılan anlaşma sezon sonuna kadar geçerli olacak.

 

Geçtiğimiz sezonu Houston Rockets formasıyla tamamlayan Boban Marjanovic, serbest oyuncu konumundaydı. NBA’de geçen sezon çıktığı 14 maçta, 3.2 sayı ve 2.3 ribaund ortalamalarıyla mücadele etti.

Boban Marjanovic Kimdir? 

Boban Marjanovic, 15 Ağustos 1988 doğumlu, Sırp asıllı profesyonel bir basketbolcudur. 2.24 metre boyundaki dev pivot, kariyeri boyunca hem Avrupa’da hem de NBA’de önemli takımlarda forma giymiştir. Uzun boyu ve güçlü fiziğiyle dikkat çeken Marjanovic, özellikle boyalı alandaki etkinliği, ribaundlardaki başarısı ve blok yeteneği ile tanınır.

 

Basketbol kariyerine Sırbistan’ın Mega Vizura takımında başlayan Marjanovic, Avrupa’nın önde gelen kulüplerinden Kızılyıldız, CSKA Moskova ve Galatasaray gibi takımlarda da oynadı. 2015 yılında NBA’e adım atan oyuncu, San Antonio Spurs, Detroit Pistons, Los Angeles Clippers, Philadelphia 76ers, Dallas Mavericks ve Houston Rockets formalarını giydi. NBA kariyerinde dikkat çeken performanslar sergileyen Marjanovic, özellikle kısa sürelerde etkili olabilen bir oyuncu olarak bilinir.

 

Saha dışında da oldukça popüler bir figür olan Marjanovic, sıcak kişiliği ve mizahi yönüyle basketbol dünyasının sevilen isimlerinden biridir. Ayrıca, oyunculuk yeteneklerini de sergileyerek bazı Hollywood projelerinde rol almıştır.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

Beşiktaş, Yeni Yıldızına Merhaba Dedi! Siyah-Beyazlılar, PSG'den 20 Yaşındaki Ön Libero Cher Ndour'un Kiralanması İçin Anlaşmaya Varıldı

1 ay önce
SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu heyecanı başladı. Yaz transfer dönemi 13 Eylül 2024'te sona erecek ve kulüpler transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Günün en dikkat çekici transfer gelişmelerini sizin için derledik.

1 ay önce
Yorumlar