Son Dakika

Yedek Kalmıştı: Mourinho, Fenerbahçeli Yıldızdan Büyük Çıkış Bekliyor

Fenerbahçe'de En-Nesyri transferi öncesi kulübün bonservis rekorunu elinde bulunduran Cengiz Ünder, geçen sezon yaşadığı talihsiz sakatlıklarla sık sık gündeme gelmişti. Teknik direktör Jose Mourinho'nun ise futbolcudan henüz ümidini kesmediği ve ona güvenmeye devam ettiği öğrenildi. 

 

Cengiz Ünder, geçen sezon Marsilya’dan 15 milyon euro bedelle Fenerbahçe'ye transfer olduğunda, o dönem için kulüp tarihinin en pahalı futbolcusu olmuştu. Ancak yaşadığı sakatlıklar nedeniyle sahalardan uzak kalmış ve takımdaki rekabette geri düşmüştü. 

 

Bu sezon hazırlık kampına iyi bir başlangıç yapan Cengiz, şimdiye kadar sadece Çaykur Rizespor maçında 12 dakika forma şansı buldu. Ancak Fanatik'in haberine göre, Jose Mourinho Cengiz'den hâlâ büyük bir patlama bekliyor. Milli arayı bir fırsat olarak değerlendiren Mourinho, futbolcusuyla yakından ilgileniyor ve ondan performansında bir çıkış bekliyor.

 

Antrenmanlarda gösterdiği etkili performansıyla dikkat çeken Cengiz Ünder, Mourinho’nun milli ara sonrası sahada daha fazla süre verip patlama yapmasını umduğu oyunculardan biri olarak öne çıkıyor.