Arama

Almanya ve İtalya’dan Gelen Teklifler Geri Çevrildi! Fenerbahçe O Yıldızını Elden Çıkarmıyor

05/09/2024 21:23 | Son Güncelleme : 20/09/2024 02:25 | Okunma Sayısı : 2880 | F Savcı


Almanya ve İtalya’dan Gelen Teklifler Geri Çevrildi! Fenerbahçe O Yıldızını Elden Çıkarmıyor

Fenerbahçe’de bu sezon sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken İsmail Yüksek, Avrupa'nın önde gelen kulüplerinden teklif yağmuruna tutuldu. Sarı-lacivertli takımın vazgeçilmezleri arasına giren 25 yaşındaki yıldız futbolcu için İngiltere, Almanya ve İtalya’dan gelen birçok teklif geri çevrildi. Fenerbahçe, yıldız oyuncusunu bırakmayı kesinlikle reddetti. İşte detaylar...

Transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden biri olan İsmail Yüksek, Avrupa devlerinin radarına girdi. Ancak başarılı orta saha oyuncusunun Fenerbahçe’den ayrılmasına izin verilmedi.

İsmail Yüksek, 2024 Avrupa Şampiyonası’nda oynadığı 3 maçta, ortalama 2 top çalma başarısı yakaladı ve özellikle ikili mücadelelerdeki üstün performansıyla göz doldurdu. Milli takımda yakaladığı bu çıkışı Fenerbahçe’de de devam ettiren İsmail, sarı-lacivertli formayla maç başına 4 top çalma ortalamasına ulaştı.

Güncel piyasa değeri 12 milyon euroya ulaşan İsmail Yüksek, Fenerbahçe’nin en önemli oyuncuları arasında yer alıyor ve bu değeri her geçen gün artırmaya devam ediyor.

İsmail Yüksek’in Kariyeri

  • Gölcükspor (2018-2020): İsmail Yüksek, profesyonel kariyerine Gölcükspor’da başladı ve burada gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çekti.
  • Balıkesirspor (2020 - Kiralık): Fenerbahçe’ye transfer olduktan sonra Balıkesirspor’a kiralık olarak gönderildi ve burada kısa süre forma giydi.
  • Fenerbahçe (2020-): 2020 yılında Fenerbahçe’ye katılan İsmail Yüksek, sarı-lacivertli formayla çıkışını sürdürürken, zaman zaman kiralık olarak başka takımlarda da deneyim kazandı.
  • Adana Demirspor (2021 - Kiralık): 2021 yılında Adana Demirspor’a kiralık olarak transfer oldu ve burada da başarılı performansını devam ettirdi.
  • Bursaspor (2022 - Kiralık): 2022 yılında Bursaspor’a kiralanan İsmail Yüksek, burada da etkili bir futbol sergileyerek dikkat çekmeye devam etti.

Fenerbahçe'nin önemli kozlarından biri haline gelen İsmail Yüksek, hem milli takımda hem de kulüp bazında göz kamaştırıcı bir performans sergiliyor.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

Beşiktaş, Yeni Yıldızına Merhaba Dedi! Siyah-Beyazlılar, PSG'den 20 Yaşındaki Ön Libero Cher Ndour'un Kiralanması İçin Anlaşmaya Varıldı

1 ay önce
SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu heyecanı başladı. Yaz transfer dönemi 13 Eylül 2024'te sona erecek ve kulüpler transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Günün en dikkat çekici transfer gelişmelerini sizin için derledik.

1 ay önce
Yorumlar