Arama

Mourinho'dan "Mutlaka Alınsın" Raporu, Fenerbahçe Son Teklifini Sundu

06/09/2024 08:25 | Son Güncelleme : 20/09/2024 02:11 | Okunma Sayısı : 5004 | F Savcı


Mourinho'dan "Mutlaka Alınsın" Raporu, Fenerbahçe Son Teklifini Sundu

Fenerbahçe, Arjantinli yıldız futbolcu Alan Varela Medina'nın transferi için görüşmelerine devam ediyor. Transferin son günü olan 13 Eylül'e kadar bu temaslar sürecek. Sarı-lacivertlilerin, Medina transferinde ısrarcı olmasının arkasında ünlü teknik direktör Jose Mourinho'nun olduğu ortaya çıktı. Mourinho, 22 yaşındaki oyuncuyu kadrosunda görmek istiyor ve yaz transfer döneminde olmasa bile, ara transfer döneminde bu transferin gerçekleşmesi gerektiğini düşünüyor.

 

Arjantin milli takımında da görev almış olan Medina, ülkesinin gelecek vadeden en iyi orta sahalarından biri olarak görülüyor. Mourinho'nun amacı, genç oyuncuyu transfer ederek hem Fenerbahçe'nin oyununa katkı sağlamak hem de kulübe uzun vadeli bir yatırım yapmak. Fenerbahçe, Medina için Boca Juniors'a 15 milyon dolar ve bir sonraki satıştan %20 pay teklifinde bulundu.

 

Ancak Boca Juniors, 22 yaşındaki futbolcuyu Ocak ayında göndermeyi teklif etti çünkü Medina'nın ayrılması durumunda transfer sıkıntısı yaşayacaklarını belirtti. Fenerbahçe ise, UEFA Avrupa Ligi kadrosuna oyuncuyu dahil edemeyeceği için bu teklifi kabul etmedi. Medina'nın Boca Juniors ile 2027'ye kadar süren bir sözleşmesi var ve güncel piyasa değeri 10 milyon euro olarak biliniyor.

 

**Medina kimdir?**

 

Alan Varela Medina, 2002 doğumlu genç Arjantinli futbolcudur. Orta saha mevkiinde oynayan Medina, futbola Boca Juniors altyapısında başladı ve burada gösterdiği başarılı performansla dikkat çekti. Güçlü fiziği, oyun görüşü ve teknik becerileriyle öne çıkan Medina, Arjantin milli takımıyla da olimpiyatlarda boy gösterdi. Genç yaşına rağmen olgun bir oyun yapısına sahip olan Medina, birçok Avrupa kulübünün radarında bulunuyor ve gelecekte dünya futbolunun önemli isimlerinden biri olacağı düşünülüyor.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

Beşiktaş, Yeni Yıldızına Merhaba Dedi! Siyah-Beyazlılar, PSG'den 20 Yaşındaki Ön Libero Cher Ndour'un Kiralanması İçin Anlaşmaya Varıldı

1 ay önce
SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu heyecanı başladı. Yaz transfer dönemi 13 Eylül 2024'te sona erecek ve kulüpler transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Günün en dikkat çekici transfer gelişmelerini sizin için derledik.

1 ay önce
Yorumlar