Arama

Başkan Açıklama Yaptı: 'Fenerbahçeli Futbolcuya Transfer Teklifi Yaptık

22/08/2024 12:21 | Son Güncelleme : 20/09/2024 01:56 | Okunma Sayısı : 3523 | F Savcı


Başkan Açıklama Yaptı: 'Fenerbahçeli Futbolcuya Transfer Teklifi Yaptık

Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen İngiliz futbolcu Ryan Kent için Fransa'nın OGC Nice kulübü devreye girdi. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, Ligue 1'de son yıllarda başarılı bir performans sergileyen Nice, Ryan Kent için Fenerbahçe'ye resmi teklif sundu. Sarı-lacivertli kulübün daha önce ayrılması için düşündüğü Ryan Kent için gelen teklifin kabul edilmesi bekleniyor. Ancak transfer sürecindeki tek bilinmeyen, Ryan Kent'in Nice'ten gelen teklifi kabul edip etmeyeceği.

Geçen sezon Fenerbahçe'ye bedelsiz olarak katılan 27 yaşındaki Ryan Kent, sarı-lacivertli formayla çıktığı 19 maçta 1 gol ve 2 asistlik performans sergilemişti. Kent'in Fenerbahçe ile olan mevcut sözleşmesi ise 2027 yılına kadar devam ediyor.

Ryan Kent Kimdir?

Ryan Kent, İngiliz futbolunun dikkat çeken isimlerinden biridir. 1996 doğumlu Kent, genellikle kanat oyuncusu olarak görev yapan dinamik ve hızlı bir futbolcudur. Liverpool altyapısından yetişen Kent, genç yaşta yetenekleriyle dikkat çekti ve profesyonel kariyerine Liverpool'da başladı.

Kariyerine kiralık olarak gittiği takımlarda hızla kendini kanıtlayan Kent, özellikle Championship ve Scottish Premiership liglerinde gösterdiği performansla adından söz ettirdi. Rangers'da geçirdiği başarılı sezonlar, onun yeteneklerini daha geniş bir kitleye tanıttı. Rangers'da geçirdiği süre zarfında, takımının önemli oyuncularından biri haline geldi ve şampiyonluk katkısında bulundu.

Fenerbahçe'ye bedelsiz transfer olan Kent, burada geçirdiği dönemde 19 maçta forma giydi ve 1 gol, 2 asistlik bir performans sergiledi. Hızı, dribbling yeteneği ve oyun görüşüyle tanınan Ryan Kent, sahada enerjik ve etkili bir performans sergileyen bir futbolcudur. Fenerbahçe ile sözleşmesi 2027 yılına kadar devam etmektedir.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu başladı. Yaz transfer penceresi 13 Eylül 2024'te kapanacak. Kulüplerin transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik.

1 ay önce
FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN GALATASARAY'DAN AYRILIĞI KAPIDA: SPARTAK MOSKOVA TEKLİFİ YÜKSELTTİ!

1 ay önce
Yorumlar