Arama

Samet Akaydin’e Avrupa’dan Şaşırtan Talip: Transfer Görüşmeleri Başlıyor

22/08/2024 14:50 | Son Güncelleme : 20/09/2024 02:01 | Okunma Sayısı : 1467 | F Savcı


Samet Akaydin’e Avrupa’dan Şaşırtan Talip: Transfer Görüşmeleri Başlıyor

Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho'nun planlarında yer almayan Samet Akaydin'e, Fransız ekibi Nice'ten sürpriz bir talip çıktı. Avrupa'da transfer döneminin sona ermesine az bir süre kala, Nice, tecrübeli stoperi kadrosuna katmak için harekete geçti.

Fenerbahçe'de ayrılması planlanan isimler arasında yer alan Samet Akaydin, Fransa yolunda. Ligue 1 ekibi Nice, bu sezon Fenerbahçe'nin resmi maçlarında forma şansı bulamayan ve Şampiyonlar Ligi Elemeleri kadrosuna dahil edilmeyen Samet'i zorunlu satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiralamayı hedefliyor.

Antrenmanlara katılmasına rağmen maç kadrolarında yer bulamayan Samet Akaydin'in, Nice'e transfer olma fikrine sıcak baktığı bildirildi. Samet'in menajerinin, bu doğrultuda sarı-lacivertli yöneticilerle bir görüşme gerçekleştirmesi bekleniyor.

Fransız ekibi, transfer döneminin kapanmasına az bir süre kaldığı için bu süreci hızlandırmayı planlıyor. Önümüzdeki günlerde, Nice adına bir yetkilinin Türkiye'ye gelerek Fenerbahçe yönetimiyle masaya oturması bekleniyor. Samet Akaydin'in Fenerbahçe ile 30 Haziran 2026'ya kadar sözleşmesi bulunuyor...

Samet Akaydın Kimdir?

Samet Akaydin, Türk futbolunun son yıllarda öne çıkan savunma oyuncularından biridir. 13 Mart 1994 doğumlu olan Akaydin, stoper pozisyonunda görev yapmaktadır. Futbol kariyerine amatör liglerde başlayan Samet, yetenekleri ve azmi sayesinde kısa sürede profesyonel liglerde kendine yer buldu.

Futbolculuk kariyerinde Adana Demirspor’da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Burada sergilediği sağlam savunma oyunuyla takımının Süper Lig'e yükselmesinde önemli bir rol oynadı. Adana Demirspor'daki başarısı, onu 2022 yılında Fenerbahçe'ye taşıdı.

Fenerbahçe'de özellikle fizik gücü, hava toplarındaki hakimiyeti ve savunmadaki liderlik özellikleriyle tanınan Samet Akaydin, takıma katıldıktan sonra ilk sezonunda dikkat çeken performanslar sergiledi. Ancak Jose Mourinho'nun göreve gelmesinin ardından, bu sezon planlarda yer almayan isimlerden biri haline geldi.

Samet Akaydin, Türkiye milli takımına da seçilerek uluslararası arenada ülkesini temsil etme gururunu yaşamıştır. 2026 yılına kadar Fenerbahçe ile sözleşmesi bulunan Akaydin, futbol sahasında gösterdiği kararlılık ve çalışkanlıkla tanınan bir savunma oyuncusudur.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu başladı. Yaz transfer penceresi 13 Eylül 2024'te kapanacak. Kulüplerin transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik.

1 ay önce
FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN GALATASARAY'DAN AYRILIĞI KAPIDA: SPARTAK MOSKOVA TEKLİFİ YÜKSELTTİ!

1 ay önce
Yorumlar