Arama

Beşiktaş’ta Transfer Hareketliliği: Premier Lig’den Kiralık Takviye, Bir Ayrılık Kapıda!

20/08/2024 10:04 | Son Güncelleme : 19/09/2024 21:37 | Okunma Sayısı : 242 | F Savcı


Beşiktaş’ta Transfer Hareketliliği: Premier Lig’den Kiralık Takviye, Bir Ayrılık Kapıda!

Süper Lig’e hızlı bir başlangıç yapan Beşiktaş, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Cher Ndour’un ardından bir yabancı oyuncuyu daha kadrosuna katmak için kolları sıvayan siyah-beyazlı ekip, Premier Lig'den genç bir yeteneği transfer etmeye çok yakın.

Angelo Gabriel Transferinde Son Aşamaya Gelindi

Beşiktaş, 19 yaşındaki Brezilyalı kanat oyuncusu Angelo Gabriel’in transferinde önemli bir mesafe kat etti. Chelsea forması giyen genç yetenek, satın alma opsiyonuyla birlikte kiralanmak üzere siyah-beyazlı kulüple anlaşmaya yakın. Chelsea, Gabriel’i Temmuz 2023’te 15 milyon euro karşılığında Santos’tan transfer etmiş ve Fransız ekibi Strasbourg’a kiralamıştı. Gabriel, geçtiğimiz sezon Strasbourg’da 25 maça çıkarken, 4 asistlik performans sergilemişti. Ancak kasığından yaşadığı sakatlık nedeniyle Ligue 1’deki son 11 karşılaşmada forma giyememişti.

Chelsea’nin, Brezilyalı futbolcunun satın alma opsiyonunu Beşiktaş’a vermeye sıcak bakmadığı, bu durumun değişmemesi halinde ise oyuncunun opsiyonsuz olarak kiralanacağı belirtiliyor.

Jackson Muleka ile Yollar Ayrılabilir

Beşiktaş’ta forma rekabetinde geride kalan Jackson Muleka’nın takımdan ayrılması gündemde. Süper Kupa finalinde süre alamayan, Samsunspor maçında ise sadece 11 dakika sahada kalan Muleka, Antalyaspor karşılaşmasının kadrosuna alınmamıştı. Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst’un tercihleri arasında geri planda kalan Kongolu forvet, Suudi Arabistan ekibi Al-Kholood ile transfer görüşmeleri yürütüyor. Al-Kholood’un 3 milyon 350 bin euro teklif ettiği Muleka’nın, maddi konularda anlaşma sağlanması durumunda kısa süre içinde Beşiktaş’tan ayrılarak Suudi Arabistan’ın yolunu tutması bekleniyor.

Beşiktaş, yeni transferlerle kadrosunu güçlendirirken, kadroda düşünülmeyen oyuncularla yollarını ayırarak sezona iddialı bir şekilde devam etmeyi hedefliyor.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu başladı. Yaz transfer penceresi 13 Eylül 2024'te kapanacak. Kulüplerin transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik.

1 ay önce
FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN GALATASARAY'DAN AYRILIĞI KAPIDA: SPARTAK MOSKOVA TEKLİFİ YÜKSELTTİ!

1 ay önce
Yorumlar