Arama

Volkan Demirel'den Flaş Açıklama: Gündemi Sarsan Sözler!

20/08/2024 10:45 | Son Güncelleme : 20/09/2024 01:44 | Okunma Sayısı : 2629 | F Savcı


Volkan Demirel'den Flaş Açıklama: Gündemi Sarsan Sözler!

Volkan Demirel'den Şok Açıklamalar: Fenerbahçe'de Sürpriz İtiraflar ve Comolli'ye Sert Eleştiriler!

Fenerbahçe'nin efsane kalecisi Volkan Demirel, 2019 yılında sarı-lacivertli takımda antrenörlük yaptığı dönemde yaşadıklarına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Demirel, Fenerbahçe'nin Göztepe ile oynadığı maçın ardından Asist Analiz YouTube kanalında dikkat çeken itiraflarda bulundu.

"Fenerbahçe'nin Akan Oyunda Sorunları Var"

Volkan Demirel, Fenerbahçe'nin bu sezon oynadığı maçlarda sadece Adana Demirspor karşısında akan oyundan gol bulabildiğini belirtti. "Fenerbahçe çoğu maçta ilk golünü duran toplardan buluyor. Akan oyunda gol atamaması, Fenerbahçeliler için bir soru işareti olmalı" dedi. Ayrıca, En-Nesyri ve Dzeko'nun hava hakimiyetine dikkat çekerek, bu oyuncuların Fenerbahçe'ye büyük fayda sağlayacağını ifade etti.

"Comolli, Malang Sarr'ı Transfer Ettirmedi"

Volkan Demirel, Ersun Yanal'ın teknik ekibinde bulunduğu dönemde, genç yetenek Malang Sarr'ı Fenerbahçe'ye kazandırmak için detaylı bir rapor sunduğunu açıkladı. "Sarr'ı 19 yaşındayken Nice'te izledim ve çok iyi bir rapor hazırladım. O dönemin sportif direktörü Damien Comolli'ye oyuncunun sözleşmesinin bitmek üzere olduğunu söyledim. Ancak Comolli, 'Ben varken bu kulübe giremez' diyerek transferi reddetti ve nedenini açıklamadı" şeklinde konuştu.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

Beşiktaş, Yeni Yıldızına Merhaba Dedi! Siyah-Beyazlılar, PSG'den 20 Yaşındaki Ön Libero Cher Ndour'un Kiralanması İçin Anlaşmaya Varıldı

1 ay önce
SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu heyecanı başladı. Yaz transfer dönemi 13 Eylül 2024'te sona erecek ve kulüpler transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Günün en dikkat çekici transfer gelişmelerini sizin için derledik.

1 ay önce
Yorumlar