Arama

Fenerbahçe'de Anlaşma Sağlandı

08/09/2024 12:03 | Son Güncelleme : 20/09/2024 02:08 | Okunma Sayısı : 2692 | F Savcı


Fenerbahçe'de Anlaşma Sağlandı

Fenerbahçe'den Yeni Sponsorluk Anlaşması: YEO Teknoloji ile Güçler Birleşti

 

Fenerbahçe, yeni bir sponsorluk anlaşmasına imza attı. Endüstriyel otomasyon ve yenilenebilir enerji alanlarında dünya çapında faaliyet gösteren YEO Teknoloji, Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nın 2024-2025 sezonunda şort sponsoru oldu. YEO Teknoloji'nin logosu, takımın ulusal ve uluslararası maçlarında şortların sağ ön kısmında yer alacak.

 

Fenerbahçe yönetimi tarafından yapılan açıklamada, "YEO Teknoloji'yi Fenerbahçe ailemize katmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyor, birlikte büyük başarılara imza atmayı hedefliyoruz" ifadelerine yer verildi. Sponsorluk anlaşmasının imza töreni ile ilgili detayların ise önümüzdeki günlerde kulübün resmi kanalları aracılığıyla duyurulacağı belirtildi.

 

YEO Teknoloji Hakkında

 

2004 yılında endüstriyel otomasyon üzerine kurulan YEO Teknoloji, kısa sürede mühendislik, teknoloji ve yenilenebilir enerji çözümleri sunan küresel bir lider haline geldi. Şirket, enerji depolama sistemlerinden yüksek voltaj trafo merkezlerine, yenilenebilir enerji santrallerinden hidrojene kadar geniş bir yelpazede projeler yürütüyor.

 

30'dan fazla ülkede 400’den fazla projeyi başarıyla tamamlayan YEO Teknoloji, 600'den fazla çalışanıyla enerji verimliliği, karbon salınımını azaltma ve sürdürülebilirlik hedeflerine katkı sağlamaya devam ediyor. 2030 yılına kadar 1 GW enerji kapasitesine ulaşmayı hedefleyen şirket, Borsa İstanbul'da işlem görmekte ve "Bizce Mümkün" sloganıyla geleceğin enerji çözümlerine odaklanıyor.

 

YEO Teknoloji, Fenerbahçe ile yaptığı bu sponsorluk anlaşmasıyla yalnızca enerjide değil, sporda da büyük katkılar sunmayı hedefliyor.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

Beşiktaş, Yeni Yıldızına Merhaba Dedi! Siyah-Beyazlılar, PSG'den 20 Yaşındaki Ön Libero Cher Ndour'un Kiralanması İçin Anlaşmaya Varıldı

1 ay önce
SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu heyecanı başladı. Yaz transfer dönemi 13 Eylül 2024'te sona erecek ve kulüpler transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Günün en dikkat çekici transfer gelişmelerini sizin için derledik.

1 ay önce
Yorumlar