Arama

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci'ye Yeni Sözleşme Hamlesi

08/09/2024 12:08 | Son Güncelleme : 20/09/2024 02:26 | Okunma Sayısı : 1013 | F Savcı


Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci'ye Yeni Sözleşme Hamlesi

Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci ile 3 Yıllık Yeni Sözleşme İmzalıyor

 

Fenerbahçe, iç transfer çalışmalarına Jose Mourinho yönetiminde hız kesmeden devam ediyor. Sarı-lacivertliler, sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan milli futbolcu İrfan Can Kahveci ile anlaşmaya vardı. Sabah gazetesinde yer alan habere göre, Fenerbahçe, 28 yaşındaki futbolcunun sözleşmesini 3 yıl daha uzatacak. İmzalanacak yeni kontratla birlikte Kahveci'nin maaşı 20 milyon TL'den 50 milyon TL'ye yükseltilecek.

 

Kariyerinin Zirvesinde Bir Sezon

 

İrfan Can Kahveci, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe forması altında kariyerinin en skorer dönemini yaşadı. Deneyimli orta saha oyuncusu, 2022/23 sezonunda çıktığı 46 resmi maçta 18 gol atarken 12 de asist yaparak takımına önemli katkı sağladı. Bu performansıyla taraftarların büyük beğenisini toplayan Kahveci, hem Süper Lig hem de Avrupa arenasında göz doldurdu.

 

İrfan Can Kahveci Kimdir?

 

1995 yılında Ankara'da doğan İrfan Can Kahveci, futbola Gençlerbirliği altyapısında başladı. A takım düzeyinde gösterdiği başarılı performansla Başakşehir’e transfer olan Kahveci, burada adını Türk futbolunun önemli orta saha oyuncuları arasına yazdırdı. 2020/21 sezonunun ara transfer döneminde Fenerbahçe'ye imza atan Kahveci, Sarı-lacivertli formayla hem ligde hem de Avrupa'da önemli başarılara imza attı. Dinamik oyun yapısı, şut yeteneği ve oyun kuruculuk özellikleriyle tanınan Kahveci, aynı zamanda A Milli Takım formasıyla da birçok maçta boy gösterdi.

 

Yeni sözleşmesiyle Fenerbahçe'deki kariyerine devam edecek olan İrfan Can, hem kulüp hem de milli takım düzeyinde daha büyük hedeflere ulaşmak istiyor.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

Beşiktaş, Yeni Yıldızına Merhaba Dedi! Siyah-Beyazlılar, PSG'den 20 Yaşındaki Ön Libero Cher Ndour'un Kiralanması İçin Anlaşmaya Varıldı

1 ay önce
SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu heyecanı başladı. Yaz transfer dönemi 13 Eylül 2024'te sona erecek ve kulüpler transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Günün en dikkat çekici transfer gelişmelerini sizin için derledik.

1 ay önce
Yorumlar