Arama

Fenerbahçe'de Anlaşma Tamam

28/08/2024 15:20 | Son Güncelleme : 19/09/2024 10:54 | Okunma Sayısı : 11412 | F Savcı


Fenerbahçe'de Anlaşma Tamam

Fenerbahçe'de Transferde Son Aşamaya Gelindi: Medina İçin Anlaşma Sağlandı!

Fenerbahçe'de Kritik Gelişme Fenerbahçe'nin uzun süredir gündeminde olan Cristian Medina transferinde nihayet olumlu bir adım atıldı.

MEDINA TRANSFERİNDE MUTLU SON Fenerbahçe, Cristian Medina transferinde yaklaşık üç haftadır yürüttüğü temaslarda önemli bir ilerleme kaydetti. Sportif direktör Mario Branco, 22 yaşındaki yetenekli orta saha oyuncusuna kulübün projelerini detaylıca anlattı ve ardından menajeri Gabriel Penalba ile anlaşma detaylarını görüştü. Taraflar, tüm konularda anlaşmaya varmış durumda.

BOCA JUNIORS İLE EL SIKIŞILDI Bu gelişmelerin ardından menajer Gabriel Penalba, Boca Juniors’ın tesislerine giderek Fenerbahçe ile el sıkıştıklarını kulübün yöneticilerine iletti. Penalba, Boca Juniors yetkililerine, Medina’nın serbest kalma bedelinin 22 Ağustos’tan sonra 15 milyon dolardan 20 milyon dolara çıkacağını hatırlatarak, transferin kolaylaştırılmasını talep etti. Fenerbahçe'nin son teklifi ise 12 milyon dolar oldu.

ORTA YOL ARANIYOR Boca Juniors, 15 milyon doların yanı sıra transferden doğacak verginin de karşılanmasını istiyor. Fenerbahçe, bu konuda Arjantin kulübüyle sıkı bir pazarlığa girişmiş durumda ve anlaşmaya yakın olduğu belirtiliyor. Tarafların yakında bir orta yol bulması bekleniyor.

MEDINA'NIN SÖZLERİ DİKKAT ÇEKTİ Arjantin basını, Cristian Medina’nın antrenman sırasında takım arkadaşı Miguel Merentiel’e yaptığı konuşmayı gündeme taşıdı. Medina’nın, "Eğer şimdi transfer olmazsa bir daha ayrılmam mümkün olmaz. Bu, hayatımın en önemli imzası olacak," sözleri, antrenmanı izleyen kameralara yansıdı.

MEDINA DIŞINDA AMRABAT PLANI DA DEVREDE Fenerbahçe, genç yıldız Cristian Medina’nın yanı sıra tecrübeli bir orta saha transferi için de çalışmalarını sürdürüyor. Listenin başında Fiorentina’da forma giyen Sofyan Amrabat bulunuyor.

AMRABAT İÇİN TEKLİF YAPILDI İtalyan gazeteci Di Marzio’nun haberine göre, Fenerbahçe, Amrabat için Fiorentina’ya 15 milyon euro satın alma opsiyonlu kiralama teklifi sundu. Faslı yıldız oyuncu, Fiorentina yönetimine Fenerbahçe’ye transfer olmak istediğini iletti. Taraflar arasındaki görüşmelerde anlaşmanın yakın olduğu ifade ediliyor.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu başladı. Yaz transfer penceresi 13 Eylül 2024'te kapanacak. Kulüplerin transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik.

1 ay önce
FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN GALATASARAY'DAN AYRILIĞI KAPIDA: SPARTAK MOSKOVA TEKLİFİ YÜKSELTTİ!

1 ay önce
Yorumlar