Arama

Mario Branco'dan Transfer Hamlesi: Görüşmeler Başladı

28/08/2024 12:43 | Son Güncelleme : 19/09/2024 22:00 | Okunma Sayısı : 2058 | F Savcı


Mario Branco'dan Transfer Hamlesi: Görüşmeler Başladı

Fenerbahçe'den Sol Bek Hamlesi: Archie Brown İçin Görüşmeler Başladı

Fenerbahçe, sol bek arayışında önemli bir adım atarak Belçika ekibi KAA Gent'te forma giyen Archie Brown ile ilgileniyor.

Fenerbahçe'nin transfer sorumlusunun Mario Branco'nun, 22 yaşındaki İngiliz sol bek Archie Brown'un transferi için KAA Gent ile görüşmelere başladığı öğrenildi.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, Fenerbahçe'nin genç oyuncuya olan ilgisi artmış durumda. Brown, Gent'e 4 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olmuş ve takımıyla 50 maçta 6 asistlik bir performans sergilemişti. Şu anda 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Archie Brown Kimdir?

Archie Brown, genç yaşına rağmen Belçika'nın KAA Gent takımında sol bek olarak dikkat çeken bir futbolcudur. 22 yaşındaki İngiliz oyuncu, futbol kariyerine genç yaşta başlamış ve kısa sürede yetenekleriyle öne çıkmıştır.

Kariyer Başlangıcı ve Gelişimi

Brown, futbol kariyerine İngiltere'nin çeşitli alt liglerinde başlamış, yetenekleri ve hızlı oyun tarzıyla dikkat çekmiştir. KAA Gent'e 4 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olduktan sonra, performansını Belçika Süper Liginde kanıtlamış ve takımının vazgeçilmez oyuncularından biri haline gelmiştir.

Performansı ve Özellikleri

KAA Gent ile geçirdiği süre boyunca 50 maçta 6 asist yaparak, savunmadaki etkinliğinin yanı sıra hücum katkısı da sağlamıştır. Sol bek pozisyonunda hem defansif hem de ofansif yönleriyle dikkat çeken Brown, oyunun her iki yönünde de yeteneklerini sergilemiştir.

Geleceği

Archie Brown, KAA Gent ile 2027 yılına kadar süren bir sözleşmeye sahiptir. Genç yaşına rağmen büyük bir potansiyel taşıyan oyuncu, gelecekte büyük kulüplerin radarına girmesi beklenen yetenekli bir futbolcu olarak görülmektedir.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu başladı. Yaz transfer penceresi 13 Eylül 2024'te kapanacak. Kulüplerin transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik.

1 ay önce
FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN GALATASARAY'DAN AYRILIĞI KAPIDA: SPARTAK MOSKOVA TEKLİFİ YÜKSELTTİ!

1 ay önce
Yorumlar