Arama

Fenerbahçe'de Beklenen Gelişme! Ayrılık Kararı Resmileşti

27/08/2024 13:33 | Son Güncelleme : 20/09/2024 01:52 | Okunma Sayısı : 5039 | F Savcı


Fenerbahçe'de Beklenen Gelişme! Ayrılık Kararı Resmileşti

Fenerbahçe'de yeni transfer hamleleri hız kesmeden devam ediyor. Orta saha ve sol bek pozisyonlarına yapılacak takviyeler kulübün öncelikli hedefleri arasında yer alıyor, özellikle Ferdi Kadıoğlu'nun ayrılmasının ardından bu bölgelerde boşluk oluştu. Fred'in yanında orta sahada oyun organizasyonunu iki yönlü oynayabilen ve dinamizm katabilecek bir futbolcu arayışında olan Fenerbahçe'nin karşılaştığı en büyük engel ise yabancı kontenjanı.

Yabancı kontenjanı sorununu aşmak için kulüp, mevcut kadrodan bazı oyuncularla yollarını ayırmak zorunda. Ancak, bu oyuncular için henüz resmi bir teklif alınmış değil, bu da Fenerbahçe'nin transfer planlarını yavaşlatıyor. Resmi teklifler gelmeden oyuncuların ayrılmasını sağlamak ise şu an için mümkün görünmüyor. Kulüp, en ufak bir teklif geldiğinde kolaylık sağlayacağını belirtmiş olsa da, istenen noktaya henüz ulaşılamadı.

Rade Krunic İçin Talipler Var

Fenerbahçe'nin yollarını ayırmayı düşündüğü oyuncular arasında Rade Krunic öne çıkıyor. Geçen sezon kiralanıp, satın alma opsiyonu ile bonservisi alınan Boşnak futbolcu, aldığı süreler boyunca beklenen performansı gösteremedi. Jose Mourinho, Krunic'in gönderilmesini ve yerine yeni bir oyuncu takviyesi yapılmasını talep etmişti.

Bu bağlamda, Rade Krunic’e Serie A’dan talip çıktı. İtalyan ekiplerinden Empoli, Krunic’i kiralamak için resmi teklif hazırlığı yapıyor. Empoli'nin, Krunic için önümüzdeki günlerde bir teklif sunması bekleniyor. Bu sezon 4 maçta toplam 223 dakika süre alan Krunic, bu süre zarfında skor katkısı sağlayamadı, bu da onun takımda kalmasını daha da zorlaştırdı.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu başladı. Yaz transfer penceresi 13 Eylül 2024'te kapanacak. Kulüplerin transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik.

1 ay önce
FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN GALATASARAY'DAN AYRILIĞI KAPIDA: SPARTAK MOSKOVA TEKLİFİ YÜKSELTTİ!

1 ay önce
Yorumlar