Arama

Fenerbahçe'den Sofyan Amrabat İçin Sürpriz Hamle: Resmi Teklif Yapıldı

27/08/2024 12:56 | Son Güncelleme : 20/09/2024 01:45 | Okunma Sayısı : 1699 | F Savcı


Fenerbahçe'den Sofyan Amrabat İçin Sürpriz Hamle: Resmi Teklif Yapıldı

Fenerbahçe'den Sofyan Amrabat İçin Resmi Teklif: Satın Alma Opsiyonlu Kiralama Planı

Süper Lig'de yaz transfer penceresinin kapanmasına sadece birkaç hafta kaldı. Kulüpler, kadrolarını güçlendirmek için son bir hamle yapma peşinde. Bu çerçevede, Fenerbahçe de transfer çalışmalarını hızlandırmış durumda. Sarı-lacivertli ekibin orta saha bölgesine yapmayı planladığı takviye konusunda önemli bir gelişme yaşandı.

Geçtiğimiz sezon Manchester United'da kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Fiorentina'da bulunan Sofyan Amrabat, Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alıyordu. İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio'nun son dakika bilgisine göre, Fenerbahçe, Amrabat için resmi bir teklif sundu.

Fenerbahçe'nin önerisi, Sofyan Amrabat'ı satın alma opsiyonuyla kiralamak üzerine kurulu. Sarı-lacivertli kulüp, bu anlaşma çerçevesinde Amrabat'ın kiralanması için Fiorentina'ya başvuruda bulundu ve satın alma opsiyonunu 12 milyon euro olarak belirledi. Bu teklif, Fenerbahçe'nin hem kısa vadeli bir çözüm arayışında olduğunu hem de uzun vadede Amrabat'ı kadrosuna katma niyetini gözler önüne seriyor.

Fenerbahçe'nin bu hamlesi, hem teknik direktörün orta saha ihtiyacını karşılamak hem de takımı daha da güçlendirmek amacıyla atılan stratejik bir adım olarak değerlendiriliyor. Transfer penceresi kapanmadan önce Amrabat'ın durumu netlik kazanmaya başlayacak.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu başladı. Yaz transfer penceresi 13 Eylül 2024'te kapanacak. Kulüplerin transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik.

1 ay önce
FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN GALATASARAY'DAN AYRILIĞI KAPIDA: SPARTAK MOSKOVA TEKLİFİ YÜKSELTTİ!

1 ay önce
Yorumlar