Arama

Fenerbahçe'de Crespo'nun Sözleşmesi Feshediliyor!

19/08/2024 15:03 | Son Güncelleme : 20/09/2024 01:53 | Okunma Sayısı : 1941 | F Savcı


Fenerbahçe'de Crespo'nun Sözleşmesi Feshediliyor!

Fenerbahçe'de Crespo İçin Fesih Gündemde: Başakşehir’e Transfer Oluyor

Fenerbahçe’de teknik direktör Jose Mourinho’nun gelecek planlarında yer almayan Portekizli orta saha oyuncusu Miguel Crespo hakkında sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Fesih İçin Geri Sayım

Geçtiğimiz sezon LaLiga ekibi Rayo Vallecano’da kiralık olarak forma giyen Crespo, İspanyol kulübünün satın alma opsiyonunu kullanmaması üzerine Fenerbahçe’ye geri dönmüştü. Ancak, oyuncunun Fenerbahçe’deki geleceği belirsizliğini korurken, Başakşehir ile anlaşmaya vardığı öğrenildi. Başakşehir, Crespo’nun Fenerbahçe ile olan sözleşmesini feshetmesini bekliyor. Anlaşma sağlanırsa, İstanbul ekibi oyuncuyu bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katacak.

Fesih Görüşmeleri Başlıyor

Miguel Crespo’nun menajerinin, Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco ile fesih sürecini başlatmak için görüşeceği bildirildi. Crespo’nun, Fenerbahçe ile olan sorununu çözüp bonservisini alarak Başakşehir’e imza atmaya hazır olduğu belirtildi. 27 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe’den ayrılma durumunda Başakşehir’e bedelsiz olarak katılacak.

Sözleşmesinin Son Yılı

Fenerbahçe, 2021-22 sezonunda Portekiz ekibi Estoril’den 1.4 milyon euro bedelle kadrosuna kattığı Crespo’nun sözleşmesi bu sezon sonunda bitiyor. Orta sahada görev yapan Crespo’nun güncel piyasa değeri ise 4 milyon euro olarak değerlendiriliyor. Crespo’nun geleceği, Fenerbahçe ile yapılacak fesih görüşmelerine bağlı olarak şekillenecek.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu başladı. Yaz transfer penceresi 13 Eylül 2024'te kapanacak. Kulüplerin transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik.

1 ay önce
FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN GALATASARAY'DAN AYRILIĞI KAPIDA: SPARTAK MOSKOVA TEKLİFİ YÜKSELTTİ!

1 ay önce
Yorumlar