Arama

Ferdi Kadıoğlu Transferinde Son Durum: Anlaşma Sağlandı!

19/08/2024 15:11 | Son Güncelleme : 20/09/2024 01:54 | Okunma Sayısı : 3542 | F Savcı


Ferdi Kadıoğlu Transferinde Son Durum: Anlaşma Sağlandı!

Ferdi Kadıoğlu Transferinde Sona Doğru: Brighton ile Anlaşma Tamam!

Fenerbahçe'nin yetenekli sol beki Ferdi Kadıoğlu, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Brighton ile transferi konusunda önemli bir aşama kaydetti. Milli futbolcu, Brighton’ın sunduğu tüm şartları kabul etti ve iki taraf arasında anlaşma sağlandı.

Fenerbahçe ile Bonservis Görüşmeleri Sürüyor

Ünlü transfer uzmanı Fabrizio Romano'nun aktardığı bilgilere göre, 24 yaşındaki Ferdi Kadıoğlu, Brighton'ın teklifini kabul etti ve transferin son aşamaya geldiği belirtildi. Ancak, Fenerbahçe ile Brighton arasında bonservis bedeli konusunda görüşmelerin halen sürdüğü öğrenildi.

35 Milyon Euro'luk Teklif

Brighton’ın, Ferdi Kadıoğlu için Fenerbahçe’ye bonuslarla birlikte yaklaşık 35 milyon euro değerinde bir teklif sunduğu iddia ediliyor. Sarı-lacivertli kulüp ise bu teklifi değerlendiriyor ve iki kulüp arasında anlaşmanın kısa süre içinde tamamlanması bekleniyor.

Ferdi Kadıoğlu’nun Performansı

Fenerbahçe ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Ferdi Kadıoğlu, bu sezon 5 maçta forma giydi ve toplamda 298 dakika sahada kaldı. Başarılı futbolcu, bu süreçte 1 gol atarak takımına katkı sağladı. Brighton’a transferinin gerçekleşmesi durumunda Kadıoğlu, Premier Lig’de boy gösteren bir başka Türk futbolcu olacak.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu başladı. Yaz transfer penceresi 13 Eylül 2024'te kapanacak. Kulüplerin transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik.

1 ay önce
FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN GALATASARAY'DAN AYRILIĞI KAPIDA: SPARTAK MOSKOVA TEKLİFİ YÜKSELTTİ!

1 ay önce
Yorumlar