Arama

Fenerbahçe'de Saint-Maximin sürprizi!

30/08/2024 10:35 | Son Güncelleme : 20/09/2024 01:49 | Okunma Sayısı : 1741 | F Savcı


Fenerbahçe'de Saint-Maximin sürprizi!

Fenerbahçe'nin Suudi Arabistan ekibi Al-Ahli'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Fransız kanat oyuncusu Allan Saint-Maximin ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Saint-Maximin’in Fenerbahçe'ye kiralanması, sezonun en dikkat çeken transferlerinden biri oldu.

Maaşını Al-Ahli ödüyor

Sarı-lacivertliler, yıldız futbolcu için 4 taksitte 8 milyon Euro kiralama bedeli ödeyecek. 27 yaşındaki oyuncunun maaşı ise Suudi kulübü Al-Ahli tarafından karşılanıyor.

5 maçta kalitesini gösterdi

Fenerbahçe formasıyla 2'si Şampiyonlar Ligi elemelerinde, 3'ü Süper Lig'de olmak üzere toplam 5 maçta görev alan Saint-Maximin, bu süre içinde 2 asist yaparak kalitesini sergiledi ve taraftarların favorisi haline geldi.

Her atakta katkısı büyük

Ancak Saint-Maximin’in katkısı, istatistiklerin ötesine geçiyor. Fransız yıldız, Fenerbahçe’nin neredeyse tüm atak organizasyonlarının kilit ismi olarak öne çıkıyor.

Ocak ayında bonservis hamlesi

Fanatik'in haberine göre, 27 yaşındaki oyuncunun performansından son derece memnun olan Mourinho ve Fenerbahçe yönetimi, ocak ayında Saint-Maximin’i kalıcı olarak kadroya katmak için harekete geçmeyi planlıyor. Saint-Maximin’in mevcut formunu sürdürmesi halinde, Fenerbahçe’nin ara transfer dönemindeki önceliklerinden biri, onun bonservisini almak olacak.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu başladı. Yaz transfer penceresi 13 Eylül 2024'te kapanacak. Kulüplerin transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik.

1 ay önce
FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN GALATASARAY'DAN AYRILIĞI KAPIDA: SPARTAK MOSKOVA TEKLİFİ YÜKSELTTİ!

1 ay önce
Yorumlar