Arama

José Mourinho, Alanyaspor maçı için ilk 11’i belirledi!

30/08/2024 12:56 | Son Güncelleme : 20/09/2024 01:53 | Okunma Sayısı : 1943 | F Savcı


José Mourinho, Alanyaspor maçı için ilk 11’i belirledi!

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında sahasında Corendon Alanyaspor'u ağırlayacak.

Ülker Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak olan bu önemli karşılaşmayı hakem Mehmet Türkmen yönetecek.

Fenerbahçe, ligdeki son maçında deplasmanda Çaykur Rizespor'u 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Teknik direktör José Mourinho'nun öğrencileri, maç fazlasıyla 7 puanla liderlik koltuğuna oturmuş durumda.

Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe: Livakovic, Mert Müldür, Djiku, Çağlar Söyüncü, Oosterwolde, İsmail, Fred, Szymanski, Tadic, Saint-Maximin, Dzeko.

Alanyaspor: Ertuğrul, Hadergjonaj, Fatih, Aliti, Balkovec, Richard, Makouta, Rony Lopes, Yusuf, Efecan, Cordova.

Mert Hakan Yandaş Takıma Geri Döndü

Fenerbahçe'nin kaptanlarından Mert Hakan Yandaş, cezasını tamamlayarak takıma geri döndü. Geçtiğimiz sezon Galatasaray maçından sonra Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 5 maç ceza alan Mert Hakan, Tahkim Kurulu'nun bu cezayı 4 maça indirmesiyle birlikte Çaykur Rizespor karşılaşmasıyla sahalara döndü. Tecrübeli futbolcu, Mourinho'nun forma şansı vermesi halinde Alanyaspor karşısında oynayabilecek.

Osayi-Samuel'in Durumu Maç Saatinde Netleşecek

Bileğindeki sakatlığı nedeniyle Çaykur Rizespor maçına götürülmeyen Bright Osayi-Samuel, bireysel çalışmalara başladı. Durumu son antrenmanda değerlendirilecek olan oyuncunun, Alanyaspor karşısında forma giyip giymeyeceği maç saatinde belli olacak.

Fenerbahçe ile Alanyaspor 17. Randevuda

Fenerbahçe ile Corendon Alanyaspor, Süper Lig'de 17. kez karşı karşıya gelecek. Bu zamana kadar oynanan 16 karşılaşmada Fenerbahçe 9 galibiyet elde ederken, 4 maç berabere bitti. Alanyaspor ise 3 kez sahadan galip ayrılmayı başardı. Sarı-lacivertliler, bu maçlarda 34 gol atarken, kalesinde 17 gol gördü.

İstanbul'daki Karşılaşmalar

Fenerbahçe, Alanyaspor'u İstanbul'da 8 kez ağırladı. Bu maçlarda 4 galibiyet alan Fenerbahçe, 3 kez berabere kaldı, Alanyaspor ise 1 kez galip geldi. Sarı-lacivertliler, bu karşılaşmalarda 17 gol atarken, kalesinde 7 gol gördü.

En Farklı Galibiyetler

Ligdeki en farklı galibiyeti Fenerbahçe, 2022-2023 sezonunda Alanyaspor karşısında aldığı 5-0'lık skorla elde etti. Resmi maçlarda ise en farklı skor, 23 Ocak 2008'de Türkiye Kupası'nda oynanan maçta Fenerbahçe'nin 10-3'lük galibiyetiyle geldi. Alanyaspor ise Fenerbahçe karşısındaki en farklı galibiyetini 16 Eylül 2019'da 3-1'lik skorla elde etti.

Fenerbahçe'nin Alanyaspor'a Karşı Son Mağlubiyeti Evinde

Fenerbahçe, ligde Alanyaspor'a karşı son mağlubiyetini 2021-2022 sezonunda evinde 2-1'lik skorla yaşamıştı. Ancak son 5 karşılaşmada 4 galibiyet ve 1 beraberlik alan sarı-lacivertliler, bu maçlarda 16 gol atarken, kalesinde sadece 5 gol gördü.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Son Dakika: Ferdi Kadıoğlu için Büyük Transfer Ücreti! Yerine Gelecek Oyuncu Belli Oldu

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu başladı. Yaz transfer penceresi 13 Eylül 2024'te kapanacak. Kulüplerin transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik.

1 ay önce
FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILIYOR

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN GALATASARAY'DAN AYRILIĞI KAPIDA: SPARTAK MOSKOVA TEKLİFİ YÜKSELTTİ!

1 ay önce
Yorumlar