Arama

Fenerbahçe’de Yeni İmza! Bir Anlaşma Daha Tamamlandı

10/09/2024 09:30 | Son Güncelleme : 19/09/2024 11:03 | Okunma Sayısı : 1812 | F Savcı


Fenerbahçe’de Yeni İmza! Bir Anlaşma Daha Tamamlandı

Fenerbahçe’den Resmi Açıklama:

Otomotiv, Beyaz Eşya, Denizcilik ve Gayrimenkul Yatırımı gibi birçok sektörde faaliyet gösteren Nersan Holding, Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın yeni "Forma Kol Yanı Sponsoru" oldu.

Ayrıca Fenerbahçe Medicana Voleybol Takımlarımızın da sponsoru olan Nersan Holding’in logosu, 2024-25 sezonunda basketbol takımımızın ulusal müsabakalarda giyeceği formaların kolunda yer alacak.

Kulübümüz olarak Nersan Holding’e, sundukları değerli destekler için teşekkür eder, anlaşmanın hem Fenerbahçe hem de Nersan Holding için hayırlı olmasını dileriz.

Nersan Holding Hakkında:

Nersan Holding, ihracat odaklı üç fabrikasında Otomotiv ve Beyaz Eşya Sanayisi için üretim yapmaktadır. Aynı zamanda çevreci ve genç bir kuru yük filosuna sahip olan grup, Denizcilik, Uluslararası Emtia Ticareti ve Gayrimenkul geliştirme alanlarında faaliyet göstermektedir. Her yıl büyüyen ve yenilenebilir enerji gibi yüksek katma değerli sektörlere yatırım yapan Nersan Holding, teknoloji odaklı alanlarda da çalışmalarını sürdürmektedir.

Doğa ve insana saygı çerçevesinde, sürdürülebilirlik ilkesiyle faaliyetlerini sürdüren Nersan Holding, gençlere yatırım yapmayı bir misyon olarak benimsemiştir. Bu kapsamda kurulan Nersan Vakfı aracılığıyla, özellikle eğitim ve sağlık alanlarında daha fazla insana ulaşmayı hedeflemektedir.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

Beşiktaş, Yeni Yıldızına Merhaba Dedi! Siyah-Beyazlılar, PSG'den 20 Yaşındaki Ön Libero Cher Ndour'un Kiralanması İçin Anlaşmaya Varıldı

1 ay önce
SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu heyecanı başladı. Yaz transfer dönemi 13 Eylül 2024'te sona erecek ve kulüpler transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Günün en dikkat çekici transfer gelişmelerini sizin için derledik.

1 ay önce
Yorumlar