Arama

Arda Güler’den Unutulmaz Performans, İspanya Şokta: 'Bu Çocuk Harika!' Kerem Aktürkoğlu ile Birlikte Sahne Aldı

10/09/2024 09:34 | Son Güncelleme : 19/09/2024 21:49 | Okunma Sayısı : 2523 | F Savcı


Arda Güler’den Unutulmaz Performans, İspanya Şokta: 'Bu Çocuk Harika!' Kerem Aktürkoğlu ile Birlikte Sahne Aldı

Türkiye A Millî Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup ikinci hafta karşılaşmasında İzlanda’yı İzmir’de ağırladı. Arda Güler’in ilk 11’de sahne aldığı maçta, Vincenzo Montella yönetimindeki millî takımımız, rakibini 3-1’lik skorla mağlup ederek önemli bir galibiyete imza attı. Geceye damga vuran isim ise hat-trick yapan Kerem Aktürkoğlu olurken, genç yıldız Arda Güler ise hem yaptığı asistle hem de etkileyici performansıyla dikkat çekti. İspanyol basını, Real Madrid’in genç yeteneğinin bu performansını övgü dolu sözlerle karşıladı. İşte detaylar...

3 GOL, 3 PUAN

Millî takımımız, İzmir’de oynanan kritik İzlanda mücadelesinde sahadan 3-1 galip ayrıldı. Bu sonuçla birlikte A Millî Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’ta ilk galibiyetini alarak puanını 4’e yükseltti.

KEREM'DEN HAT-TRICK

Türkiye-İzlanda maçının yıldızı Kerem Aktürkoğlu oldu. Galatasaray’dan Benfica’ya transfer olan yıldız oyuncu, İzlanda karşısında attığı 3 golle takımını zafere taşıdı ve maça damgasını vurdu.

ARDA GÜLER SAHNEDE

Futbolseverlerin heyecanla beklediği sorulardan biri de, sakatlığı nedeniyle Galler maçında zorlanan Arda Güler’in İzlanda karşısında sahaya çıkıp çıkmayacağıydı. 19 yaşındaki yetenekli oyuncu, karşılaşmaya ilk 11’de başladı ve maç boyunca sahada kalarak performansıyla göz doldurdu.

ARDA’DAN ŞIK ASİST VE ÇALIMLAR

Arda Güler, İzlanda karşısında yalnızca sahada kalmakla yetinmedi, futbolseverlere adeta bir resital sundu. Kerem Aktürkoğlu’nun üçüncü golünde mükemmel bir asist yaparak takımının galibiyetine katkı sağladı. Ayrıca maç boyunca yaptığı şık çalımlar ve oyun zekasıyla tribünlerden alkış aldı.

ARDA GÜLER’DEN MAÇ SONU AÇIKLAMALAR

Maçın ardından konuşan Arda Güler, galibiyetin mutluluğunu paylaşarak, "Soyunma odasında harika bir atmosfer var. Bu zaferi taraftarlarımıza armağan ediyoruz," dedi. Ayrıca, "Kerem ağabey inanılmaz bir performans sergiledi, ona destek olabilmek ve hat-trick yapmasına katkıda bulunmak benim için büyük bir mutluluk," ifadelerini kullandı.

İSPANYOL BASINI ARDA’YI KONUŞUYOR

Arda Güler’in performansı İspanya’da da büyük yankı uyandırdı. Diario AS gazetesi, "Güler, şüpheleri ortadan kaldırıyor" başlığıyla genç oyuncunun performansını manşetlerine taşıdı. Gazete, "Real Madrid’in Türk yıldızı müthiş bir ilk yarı oynadı ve Kerem Aktürkoğlu’na yaptığı harika asistle takımını 3-1 öne geçirdi. Onun dün geceki performansı sadece seçkin oyunculara özgü bir yetenek gösterisiydi," ifadelerine yer verdi.

DÖRDÜNCÜ GOL KAÇTI

Arda Güler’in etkili oyununu öne çıkaran İspanyol medyası, genç yıldızın maçın ilerleyen dakikalarında neredeyse dördüncü golü atacak kadar etkili bir vuruş gerçekleştirdiğini belirtti. "Onun dün gece yaptıkları, gerçekten sadece seçilmiş oyuncuların yapabileceği şeylerdi," yorumunu yaptı.

Türkiye, Arda Güler ve Kerem Aktürkoğlu’nun önderliğinde bu galibiyetle UEFA Uluslar B Ligi’nde iddialı bir duruş sergilemeye devam ediyor.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

FENERBAHÇE'DEN DEV TRANSFER ATAĞI!

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’de Mario Branco ile transfer görüşmeleri yapacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Manchester City'nin yıldız oyuncusunu radarına aldığı öğrenildi.

1 ay önce
BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR GÜNLERİ! KARTAL, YENİ YILDIZINA MERHABA DİYOR

Beşiktaş, Yeni Yıldızına Merhaba Dedi! Siyah-Beyazlılar, PSG'den 20 Yaşındaki Ön Libero Cher Ndour'un Kiralanması İçin Anlaşmaya Varıldı

1 ay önce
SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

SON DAKİKA: MANCHESTER CITY'NİN YILDIZI FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLUYOR!

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu heyecanı başladı. Yaz transfer dönemi 13 Eylül 2024'te sona erecek ve kulüpler transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Günün en dikkat çekici transfer gelişmelerini sizin için derledik.

1 ay önce
Yorumlar